WeedandDrink Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 1 ay 13 gün Mesajlar 58 17 Nis 2021 #1 Merhaba arkdaşlar disc_ammo'yu okuttuğum zaman. already exits hatası alııyorum yardımcı olabilcek biri var mı? + essenitalmode.items hatası'da alıyorum (infinity)
Merhaba arkdaşlar disc_ammo'yu okuttuğum zaman. already exits hatası alııyorum yardımcı olabilcek biri var mı? + essenitalmode.items hatası'da alıyorum (infinity)
J Jagen ????????? Yasaklandı FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 10 ay 15 gün Mesajlar 2,272 17 Nis 2021 #2 Konu kategorisi değiştirilmiştir.
tgemre ????????? FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 5 ay 8 gün Mesajlar 2,765 Discord tgemre#6161 17 Nis 2021 #4 WeedandDrink' Alıntı: +güncel Genişletmek için tıkla ... Konunuza 24 saatte bir güncel atıp üste çıkarma hakkınız var. Aksi taktirde uyarı puanı alırsınız.
WeedandDrink' Alıntı: +güncel Genişletmek için tıkla ... Konunuza 24 saatte bir güncel atıp üste çıkarma hakkınız var. Aksi taktirde uyarı puanı alırsınız.
aseinz Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 7 ay 10 gün Mesajlar 224 17 Nis 2021 #5 verdiği şey hata değil zaten öyle bir şey olduğunu belirtiyor. Muhtemelen girip denerseniz sıkıntısız çalışır
verdiği şey hata değil zaten öyle bir şey olduğunu belirtiyor. Muhtemelen girip denerseniz sıkıntısız çalışır
WeedandDrink Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 1 ay 13 gün Mesajlar 58 17 Nis 2021 #6 aseinz' Alıntı: verdiği şey hata değil zaten öyle bir şey olduğunu belirtiyor. Muhtemelen girip denerseniz sıkıntısız çalışır Genişletmek için tıkla ... İtem veriliyor gözüküyor ama envantere ammo gelmiyor
aseinz' Alıntı: verdiği şey hata değil zaten öyle bir şey olduğunu belirtiyor. Muhtemelen girip denerseniz sıkıntısız çalışır Genişletmek için tıkla ... İtem veriliyor gözüküyor ama envantere ammo gelmiyor
WeedandDrink Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 1 ay 13 gün Mesajlar 58 18 Nis 2021 #8 Datayı okutuyorum disc_ammo okunuyor fakat items işlemiyor
REXX Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 7 ay 16 gün Mesajlar 166 18 Nis 2021 #9 ss atabilme şansın var mı?
WeedandDrink Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 1 ay 13 gün Mesajlar 58 18 Nis 2021 #10 REXX' Alıntı: ss atabilme şansın var mı? Genişletmek için tıkla ... Biraz bekleticem.
WeedandDrink Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 1 ay 13 gün Mesajlar 58 18 Nis 2021 #11 REXX' Alıntı: ss atabilme şansın var mı? Genişletmek için tıkla ... İnfinity altyapılı bir paket kullanıyorum forum'da daha önce paylaşıldı. disc_ammo yu okuttuğmda item olarak okunmuyor.
REXX' Alıntı: ss atabilme şansın var mı? Genişletmek için tıkla ... İnfinity altyapılı bir paket kullanıyorum forum'da daha önce paylaşıldı. disc_ammo yu okuttuğmda item olarak okunmuyor.