Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Fix DİSC_İNVENTORYHUD 25 KİLO SINIRINI AŞAMAMA SORUNU (ÇÖZÜM)

Nevarkinevaryu

Üye
FT Kullanıcı
merhabalar herkese benimde 1 saat öncesine kadar daha yeni fark ettiğim deneme yanılmayla çözdüğüm bir sorunun çözümünü sizlerle paylaşmak istedim forumda bu gibi sorunlarla karşılaşanları gördüm fakat cevaplarını benimde test ettiğimde başarılı olmadığını gördüm.

direk çözüme geçeceğim :

es_extended/config.lua

Config.MaxWeight = 150 ( 150 yazan kısım benim sınırladığım ağırlık sizin envanteriniz ne kadarsa o kadarla sınırlayın )

disc_inventoryuhud/html/js/inventory.js

ağırlık büyük bir ihtimal 25 olarak sınırlandırıldığı için 25 i teker teker aratıp envanterinizin ağrılığına eşitliyorsunuz.

kod(1) = weightSettings = 150;

kod(2) = var maxWeight = 150;

yukarıda belirtiğim gibi 2 kod

var maxWeight = 150; 1 kere

weightSettings = 150; 7 kere ( sizlerde farklı sayılar ortaya çıkabilir envanter farklılıklarına göre değişikllik sağlar ).

umarım işinize yarar :)

herhangi bir sorun yaşayan olursa dc : RedVase#9999 ulaşabilir yardımcı olucam

DF
Son düzenleme:
Konu yanlış yere açıldığından tarafımca , doğru kategoriye taşınmıştır.

DF
merhabalar herkese benimde 1 saat öncesine kadar daha yeni fark ettiğim deneme yanılmayla çözdüğüm bir sorunun çözümünü sizlerle paylaşmak istedim forumda bu gibi sorunlarla karşılaşanları gördüm fakat cevaplarını benimde test ettiğimde başarılı olmadığını gördüm.

direk çözüme geçeceğim :

es_extended/config.lua

Config.MaxWeight = 150 ( 150 yazan kısım benim sınırladığım ağırlık sizin envanteriniz ne kadarsa o kadarla sınırlayın )

disc_inventoryuhud/html/js/inventory.js

ağırlık büyük bir ihtimal 25 olarak sınırlandırıldığı için 25 i teker teker aratıp envanterinizin ağrılığına eşitliyorsunuz.

kod(1) = weightSettings = 150;

kod(2) = var maxWeight = 150;

yukarıda belirtiğim gibi 2 kod

var maxWeight = 150; 1 kere

weightSettings = 150; 7 kere ( sizlerde farklı şeyler ortaya çıkabilir envanter farklılıklarına göre değişikllik sağlar ).

umarım işinize yarar :)
Başarılı anlatım. Soran kişilerin işine yarayacaktır.

DF
sağ altta -pistol ammo large çıkıyor nasıl kaldırırım

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//