Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paylaşım Discord loglu araç tamir sistemi

Furkann35

Üye
FT Kullanıcı
Canım sıkılıyordu kendimi geliştirmek için böyle basit bir şey yazdım.Araç tamir fiyatını karakterin isim ve soy ismini kişinin hex ve steam ismini discorda webhookunu girdiğiniz kanala log olarak atıyor ayrıca şehirde mekanik varsa npc mekanik sistemini kullanamıyorsunuz.Üzerinizden random para kesiyor dilediğiniz gibi server tarafından ayarlıyabilirsiniz.Bir sorun ile karşılaşırsanız çekinmeden sorabilirsinizi iyi forumlar

DF
Gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş ellerine sağlık.

DF
Mantık güzel ama tamir kiti için çok gerekli olduğunu düşünmüyorum ama illa işine yarayacak olan vardır. Eline sağlık.

DF
Mantık güzel ama tamir kiti için çok gerekli olduğunu düşünmüyorum ama illa işine yarayacak olan vardır. Eline sağlık.
rSunucumda araçları garaja koyunca tamir edilmiyor illaha mekaniğe tamir etmek gerekiyor 2 tür tamir kiti kullanıyorum normal tamir kiti tekeri gelişmiş ise moturu tamir ediyor fakat hiç birisi aracın dış görünüşünü tamir etmiyor benim kullandığım sistemi çok fazla kullanan kişi var ve böyle bir şeye ihtiyaç duyuluyor tamir kiti ile direk aracın tamamını tamir etme sistemi benim düşüncem ile eskide kaldı ginede güzel yorumunuz için teşekkür ederim

DF
Yararlı ve güzel bir yapım olmuş eline sağlık

DF
İşe Yarar Paylaşım, Ellerinize Sağlık.

DF
İşe Yarayacak Bir Paylaşım Olmuş Ellerine Sağlık

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//