- Discord
- Miqrunes#4688
Merhabalar Bugün sizlere discord oyun durumunu nasıl ayarlandığını göstereceğim
Kurulum - - - Resource'de biryere atın server.cfg'den startını verin .
Script :
1.Adım :
2.Adım : Yeni New Application butonuna girip sunucunun ismi ile oluşturuyoruz
3:Adım resimdeki yere girip Add İmageye basıp oradaki verilen boyutardan resim ekliyoruz
4:Adım resimleri ayarladıktan sonra botumuzun id'sini almamız lazım
5:Adım client idmizi kopyaladıktan sonra script'imizin içindeki client ve yedel dosyasının içindeki alanları dolduruyoruz
6:Adım yazdığım gibi o alanları doldurmanız gerekiyor resim ekleme ise şöyle oluyor
3.Adımda eklediğimiz resmin ismini yazılardaki küçük ve büyük resim kısmına yazınız
Ve arkadaşlar Script bu kadar bi sıkıntınız olursa ulaşmaktan çekinmeyiniz Miqrunes#6666
OYUN DURUMUNUN GÖZÜKÜMÜ
Kurulum - - - Resource'de biryere atın server.cfg'den startını verin .
Script :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
1.Adım :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Siteye giriyoruz.2.Adım : Yeni New Application butonuna girip sunucunun ismi ile oluşturuyoruz
3:Adım resimdeki yere girip Add İmageye basıp oradaki verilen boyutardan resim ekliyoruz
4:Adım resimleri ayarladıktan sonra botumuzun id'sini almamız lazım
5:Adım client idmizi kopyaladıktan sonra script'imizin içindeki client ve yedel dosyasının içindeki alanları dolduruyoruz
6:Adım yazdığım gibi o alanları doldurmanız gerekiyor resim ekleme ise şöyle oluyor
3.Adımda eklediğimiz resmin ismini yazılardaki küçük ve büyük resim kısmına yazınız
Ve arkadaşlar Script bu kadar bi sıkıntınız olursa ulaşmaktan çekinmeyiniz Miqrunes#6666
OYUN DURUMUNUN GÖZÜKÜMÜ
Son düzenleme: