Merhaba değerli fivemturk kullanıcıları forumda satış konusu bulunan mexphone adlı scripti Native#5836 bu arkadaştan satın aldık arkadaşa inninal üzerinden 250 tl ödeme yaptık bize scripti şifreleyip 10 dakika içersinde ulaştıracağını belirtti ve 1 gün boyunca cevap vermedi sonra ben offline olduktan 10 dakika sonra yazdı ve anneanesinin vefat ettiğni söyleyerek özür diledi ben de bu arkadaşa kendi hesabımdan saat 9:30 civarlarında problem olmayacağını scripti atmasını istedim bana aynı şekilde 4 5 saat cevap vermedi ben de şüphelenip farklı bir hesap üzerinden arkadaşa satın almak istediğim şeklinde mesajlar yazdım satın almak istediğimi söylediğim hesabıma saat 12:40 da dönüş yapmasına rağmen satın aldığım hesabıma hala scripti iletmemişti hatta dönmemişti bile sonrasında bu yazışmanın ss ini alarak akradaşa neden bize dönmediğini sorduk oda görmediğini söyleyerek özür diledi ve bir script attı attığı script gcphone v3 ve konuda bahsi geçen scriptle hiçbir alakası yok biz arakadaşa bunun içersinde instagram v.b ye ait hiçbir dosya olmadığını söyledik ve html üzerinden çektiğini söyledi kurulumda sıkıntı çıkabileceğini kendisinin yapmasının daha sağlıklı olacağını söyleyerek makineyi istedi ben de güvenip verdim yine birkaç saat geçti bize ghattmysql bulunmadığını pakette ve bunu yükleyip bir kaç sorunu fixleyeceğini söyledi sonra ben de diğer satın almak istediğim hesabımdan arkadaşa scripti denemek istediğimizi belirttim arkadaş bana mümkün olmadığını söyledi ben de diğer satın alan arkadaşların ( bizim ) sunucusuna girerek test edebileceğimizi söyledim oda kurulumun uzun süreceğini bugün içersinde bitip bitmeyeceğinin bile belli olmadığını söyledi ben de test edemyeceksek alamayacağımızı söyledim oda bana parayı attıktan sonra deneyebileceğimi söyleyerek ısrar etti sonrasında benim satın aldığım hesabıma söz de 1 gün de bitmeyecek kurulumun bittiğini söyledi ve arkadaştan çıkarttı makineye girmek istediğimde şifrenin değiştirilmiş olduğunu farkettim ve arkadaşa istek atıp şifrenin değişmiş olduğunu söylediğimde inkar etti 1 günde biteceğini söylediği kurulumun basıl 2 dakika içersinde bittiğini sorduğumda git kendine developer bul tut kardeşim tarzında söylemlerde bulunup engel attı daha sonrasında arkadaşa yasal işlem başlatacağımı söylediğimde fivemin hiçbir hukuki yanının olmadığını hiç bir şey olmayacağını söyleyerek bir nevi suçunu kabul etti şimdi siz değerli kullanıcılarla bahsi geçen konuşmaların ekran görüntülerini paylaşacağım ( isteyen yöneticiler olursa veya almayı düşünen arkadaşlar bana özelden ulaşabilir elimde 45 dakikalık 2 video var )
daha bir çok ss ve video var arkadaş hala inkar ediyorsa atablirim ayrıca galiba çalıştığını idda ediyor eğer mümkünse bir fivemturk yetkilisi eşliğinde benim sunucumda çalıştırabilir mi ha tabii daha ben makinaya bile giremiyorum :d
daha bir çok ss ve video var arkadaş hala inkar ediyorsa atablirim ayrıca galiba çalıştığını idda ediyor eğer mümkünse bir fivemturk yetkilisi eşliğinde benim sunucumda çalıştırabilir mi ha tabii daha ben makinaya bile giremiyorum :d
![DF](/kingtr.gif)