Sunucu Adı: DreamV
Tanıtım: DreamV, 18 yaş üstü oyunculara hitap eden gelişmiş bir Sosyal HardRP sunucusudur. Sunucumuz, kullanıcı deneyimini en üst düzeye çıkarmak için kapsamlı ve gelişmiş skriptler ile donatılmıştır. Hem legal hem de illegal alımların aktif olduğu, adaletli ve profesyonel bir ortam sunmaktayız. Deneyimli yetkili ekibimiz, oyuncularımızın her türlü ihtiyacını karşılamak ve sorunsuz bir deneyim sağlamak için sürekli olarak hizmet vermektedir.
Sunucu Özellikleri:
Not: Yetkili alımlarımız aktif yanı sıra legal illegal alımlarımızda mecut!
Tanıtım: DreamV, 18 yaş üstü oyunculara hitap eden gelişmiş bir Sosyal HardRP sunucusudur. Sunucumuz, kullanıcı deneyimini en üst düzeye çıkarmak için kapsamlı ve gelişmiş skriptler ile donatılmıştır. Hem legal hem de illegal alımların aktif olduğu, adaletli ve profesyonel bir ortam sunmaktayız. Deneyimli yetkili ekibimiz, oyuncularımızın her türlü ihtiyacını karşılamak ve sorunsuz bir deneyim sağlamak için sürekli olarak hizmet vermektedir.
Sunucu Özellikleri:
- Gelişmiş Skriptler: Oyun içi deneyiminizi zenginleştirecek, yenilikçi ve kapsamlı skriptler.
- Deneyimli Yetkili Ekibi: Profesyonel ve yetkin kadromuzla her zaman destek ve rehberlik.
- Adaletli Ortam: Her oyuncunun eşit şartlarda oyun deneyimi yaşaması için titiz bir yönetim.
- Discord:
Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Yetkili: leakerks
Not: Yetkili alımlarımız aktif yanı sıra legal illegal alımlarımızda mecut!