Öncelikle Selamlar. Bir süredir üzerinde çalıştığım gerek scriptleri düzenlediğimiz gerek script yazdığımızpakedimizi satışa koymaya karar verdik.
Öncelikle Paket insanların alacağı en yüksek FPS'e göre ayarlanmış olup bütün resmon değerleri optimize edilmiştir.
Paket satışa konulan kov pakedine benzerdir çünkü iki pakettede benzer scriptler kullandık yorumlarda belirtilmeden söylemek istedim
@kinin @ozy KOV adı altında bana çok yardımcı oldular burdan kendilerine teşekkür ederim tekrardan
Videonun kalitesi için özür dilerim.
Paketin kısa bir tanıtım videosu :
Video'da görülen kısım pakedin ön izleme kısmıdır pakedimizde nice yenilikler bulunmaktadır.
İnsanlarınn role hasret kaldığı zamanlarda en ufak bir şeyde bile role uygun ilerleyecek şekilde ayarlanmış olup kullanıcıların beğenisi toplayan bir pakettir Şuanda kendi sunucumda ve Alpha Rp sunucusunda güncel olarak kullanılmaktadır.
Pakette bulunan Scripleri isteğe göre kaldırabilir veya isteklere göre düzenleyebilmekteyiz.
Makinamız olduğundan Pakedi kendiniz görüp,deneyebilmektesiniz.
İletişim İçin :Hope#0637 ile iletişime geçebilirsiniz detayları sorup,test edebilirsiniz.
Fiyata gelicek olursak Özelden cevap veriyoruz Fakat dikkat edin duyunca çok şaşırabilirsiniz Çünkü Bütçe dostu bir pakettir.
-Yeni mlo departman
-Fps düşürmeyen gerçekçi silah sesleri
-Modlu araçların bulunduğu import galeri
-Hard ekonomi
-En yeni mlo moteller
-Modlu pd/ems araçları
-En yeni soygun ve illegal scriptleri
-Pay to win yok
-Ev soygunları
-Özel İnteriorlu ev Sistemi
-Optimize edilmiş scriptler
-Yenilikçi garaj sistemi
-Sorunsuz disc enventoryhud Durability + Seri numaralı özel yapım envanter
Öncelikle Paket insanların alacağı en yüksek FPS'e göre ayarlanmış olup bütün resmon değerleri optimize edilmiştir.
Paket satışa konulan kov pakedine benzerdir çünkü iki pakettede benzer scriptler kullandık yorumlarda belirtilmeden söylemek istedim
@kinin @ozy KOV adı altında bana çok yardımcı oldular burdan kendilerine teşekkür ederim tekrardan
Videonun kalitesi için özür dilerim.
Paketin kısa bir tanıtım videosu :
Video'da görülen kısım pakedin ön izleme kısmıdır pakedimizde nice yenilikler bulunmaktadır.
İnsanlarınn role hasret kaldığı zamanlarda en ufak bir şeyde bile role uygun ilerleyecek şekilde ayarlanmış olup kullanıcıların beğenisi toplayan bir pakettir Şuanda kendi sunucumda ve Alpha Rp sunucusunda güncel olarak kullanılmaktadır.
Pakette bulunan Scripleri isteğe göre kaldırabilir veya isteklere göre düzenleyebilmekteyiz.
Makinamız olduğundan Pakedi kendiniz görüp,deneyebilmektesiniz.
İletişim İçin :Hope#0637 ile iletişime geçebilirsiniz detayları sorup,test edebilirsiniz.
Fiyata gelicek olursak Özelden cevap veriyoruz Fakat dikkat edin duyunca çok şaşırabilirsiniz Çünkü Bütçe dostu bir pakettir.
-Yeni mlo departman
-Fps düşürmeyen gerçekçi silah sesleri
-Modlu araçların bulunduğu import galeri
-Hard ekonomi
-En yeni mlo moteller
-Modlu pd/ems araçları
-En yeni soygun ve illegal scriptleri
-Pay to win yok
-Ev soygunları
-Özel İnteriorlu ev Sistemi
-Optimize edilmiş scriptler
-Yenilikçi garaj sistemi