Duruma göre 8+ bir ekibimiz bulunmakta.Aile,çete,mafya rolü yapabileceğimiz kaliteli bir sunucu arıyoruz.Yaş ortalamamız +18.Beraber çok fazla sunucuda rol yaptık.Ekibimizde Co Founder,Admin,Yönetim Ekibi Sorumlusu ve Yönetim Ekibinde bulunmuş kişilerde var.Artık rol yapamadığımız ve permleri ile bize üstünlük taslayıp sözümüze değer vermeyen sunuculardan çok bunaldık.
İlgili ve permine göre ben üstünüm havası olmayan bir sunucu istiyoruz.
Sunucunun paketi optimizasyonlu olur ise güzel olur.
Scriptleri çok geride kalmış olmaması tercihimiz.
Fps sorunu ve ping sorunu çok yaşamak istemiyoruz.
Sosyal rp si ve gun rp si kaliteli bir sunucu istiyoruz.
Rol paslamayı bilen bir oyuncu kitlesi bizim için önemli.(2 buçuk saat ems e hasta rolü yapmışlığım var o nedenle rol paslamayı seven bir ekibiz ve karşımızdaki oyuncunun da rol paslamasını bilmesini istiyoruz)
Yapmak istediğimiz rolü destekleyen bir yönetim ekibi olması çok önemli.
Ben grafik tasarımcıyım rolümüze destek göstermesi için görsel olarak da tasarımlar yapabiliyorum.Rolümüze gösterdiğimiz özeni görmenizi istediğim için bu örneği veriyorum.
İlgili ve permine göre ben üstünüm havası olmayan bir sunucu istiyoruz.
Sunucunun paketi optimizasyonlu olur ise güzel olur.
Scriptleri çok geride kalmış olmaması tercihimiz.
Fps sorunu ve ping sorunu çok yaşamak istemiyoruz.
Sosyal rp si ve gun rp si kaliteli bir sunucu istiyoruz.
Rol paslamayı bilen bir oyuncu kitlesi bizim için önemli.(2 buçuk saat ems e hasta rolü yapmışlığım var o nedenle rol paslamayı seven bir ekibiz ve karşımızdaki oyuncunun da rol paslamasını bilmesini istiyoruz)
Yapmak istediğimiz rolü destekleyen bir yönetim ekibi olması çok önemli.
Ben grafik tasarımcıyım rolümüze destek göstermesi için görsel olarak da tasarımlar yapabiliyorum.Rolümüze gösterdiğimiz özeni görmenizi istediğim için bu örneği veriyorum.