Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar konunuzu gördüm dilerseniz bizim serverimizi aşşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz eğer hoşunuza gidersede dcmize gelip detaylı konuşabiliriz buyrun gelin hem tanışmış oluruz
7/24 İLGİLİ YÖNETİM 100+ FPS HARD EKONOMİ SOSYAL RP LAUNCHER VE TOKOVOİP SİSTEMİ BALIK TUTMA GELİŞMİŞ VE TR'DE ILK LSPD SCRIPTI GELİŞMİŞ VE TR'DE İLK MOTEL SCRIPTI +17 YAŞ OYUNCU TOPLULUGU +20 YAŞ YÖNETİM KADROSU EN GUNCEL GELİŞMİŞ "F" MENULERİ ÇETELERE VE AİLELERE ÖZEL YMAPLER MODLU ARAÇLAR MÜTHİŞ ÖDÜLLÜ ETKİNLİKLER! GELİŞMİŞ UYUSTURUCU MESLEKLERİ +20 KİŞİ SÜREKLİ AKTİF OLACAK EKİBE MEKANIK HEDİYE!! AİLE&ÇETE ALIMLARINDA HEDİYE ARAÇLAR! ?????????? | 9ᴅɪʏᴀʀ
Dostum merhaba. Sunucumuz 09/07/2020 tarihiyle wipe ile yeni pakete geçti hali hazırda aileler ve lspd ekiplerimiz vardır. sunucu 50+ aktifiyle beraber devam etmektedir. Sizleri aramızda görmekten keyif duyarız...
Kaos Roleplay
+20 Yönetim Kadrosu
Özel Ayarlanmış Polis Scriptleri
+60 Fps (Ortalama Bir Bilgisiyarda)
Her gün birbirinden farklı sosyalrp döndürilebilen Özel Sunucu Etkinlikleri
Yetki İle Oyuncunun Eşit Olması
Rol içinde oyuncular izlemektedir
Rolde özel sohbet ve eğlence mekanlarımız vardır.
Sunucumuzda Saat a değil Rol Bilgisine Bakıyoruz
Yaş Sınırı +16
Çete Aile Oluşturmak Ücretsizdir.
Aile Ve Çetelere Özel Hediyelerimiz Mevcuttur.
BU AKŞAM AÇILIYORUZ AÇILIŞA ÖZEL GELENLERE İKRAMİYEMİZ VARDIR GEL YERİNİ KAP