Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Ekip Üyesi Arıyorum EKİBİMİZE OLGUN ADAMLAR ARIYORUZ!

Koylux3f3

Üye
FT Kullanıcı
Herkese Merhaba! İlerde oynayacağımız sunucu için ekibimize olgun ve rolden anlayan ekip arkadaşları arıyoruz. Kısaca sizlere ekibimizden bahsedeyim.

Ekibimiz ilk olarak 2021 yılında "MTA" Platformunda rol yapmaya başladı yaklaşık olarak 2 Yıl Boyunca "GRAND ROLEPLAY" De aile ve çete rolleri yaptık Ek Olarak Legal rollerde sergiledik.

Ekibin Kurucuları 3 Kişi, KoyluX3F3, Adonis ve Sxrp Bu üçlü kurduk ekibimizi.
Yaklaşık olarak 2.5 yıldır fivem camiasındayız çok kez kendi sunucumuzu açtık çok kez çoğu sunucuda legal departmanlar aldık illegal roller sergiledik. Tam 250 gündür piyasada yoktuk ufak bir ara verdik ve şimdi tekrardan geri başlıyoruz! Kaldığımız yerden yine en iyisi olmaya devam edeceğiz! Önümüzü Kesemezler!

Bu Forumu açma amacım ekibimize yeni kişiler çekmek ve ekibimizi büyütmek +17 yaş tüm herkesi ekibimize davet ediyoruz, amacımız oynadığımız sunucularda parmakla gösterilen ve en iyi ekip olmak bu hedefimizi sizlerle birlikte adım adım tırmanabiliriz. Ekibimiz ile XXX sunucusunda illegal aile rolleri sergileyeceğiz. Katılmak ve bilgi almak isteyen arkadaşlar için discord adresimizi bırakıyorum.

TIKLAYARAK SUNUCUYA GİREBİLİR, İLETİŞİM İÇİNDE "KOYLUX3F3" VEYA "SXRP" YAZABİLİRSİNİZ! baykal.jpg

DF
Son düzenleme:
Merhaba, CentralPark New York temalı kaliteli bir FiveM sunucusudur. Eğer isterseniz sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Kaliteli bir rol ve huzurlu zamanlar geçirmek için bizi tercih ediniz.

Sunucudan kareler *
1000014172.png 1000014091.png 1000014096.jpg 1000014173.png 1000014094.jpg

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//