Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ScriptElinde toprak yola girince SUV olmayan araçların kaydığı bir süre sonra patladığı script olan varmı?
kodlarını incelediğimde tam istediğiniz gibi değil fakat bana sorarsanız patlaması da saçma olur zaten ben %60 oranla toprak yolda sürerken lastik patlaması %40 ise motorun kapanması çalıştırdıktan sonra devam ediyorsa hala motorun bozulması gibi bir durum ekleyeceğim.
kodlarını incelediğimde tam istediğiniz gibi değil fakat bana sorarsanız patlaması da saçma olur zaten ben %60 oranla toprak yolda sürerken lastik patlaması %40 ise motorun kapanması çalıştırdıktan sonra devam ediyorsa hala motorun bozulması gibi bir durum ekleyeceğim.
bir yandan doğru motorun kapanması v.b de mantıklı ama zaten teker patlaması dediğim sadece 1 teker o da toprakta 3 4 dk gezdikten sonra oluyor ama motorun bozulmasıda güzel fikirr