Modlu bir kaç araba ekledim içlerinde police3.xml falan gibi ELS Düzenleme dosyaları paylaşılmış olan
görüntülerdeki her aracın xml dosyası var dosyanın içinide aşağıya görsel olarak ekledim
bir türlü stabil bişey elde edemedik araca binince yanık kalanlar falan görselden daha iyi anlarsınız yorumlarken bile
sorunun ne oldugunu tam olarak anlatamıyorum saçma sapan yanıyor bazen yanık kalıyor senkronize şekilde yanma sönme hızları falan belli değil
configden ayar falan yapmayı denedim olmadı bu sorunu nasıl çözeriz lütfen bi yardımcı olun acil
HAREKETLİ GÖRSELLERİ BOYUTDAN DOLAYI BURAYA ATAMADIM
>
>
HEPSİ BİRBİRİNDEN BAĞIMSIZ SAÇMA SAPAN SENKRONİZE OLMAYAN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
görüntülerdeki her aracın xml dosyası var dosyanın içinide aşağıya görsel olarak ekledim
bir türlü stabil bişey elde edemedik araca binince yanık kalanlar falan görselden daha iyi anlarsınız yorumlarken bile
sorunun ne oldugunu tam olarak anlatamıyorum saçma sapan yanıyor bazen yanık kalıyor senkronize şekilde yanma sönme hızları falan belli değil
configden ayar falan yapmayı denedim olmadı bu sorunu nasıl çözeriz lütfen bi yardımcı olun acil

HAREKETLİ GÖRSELLERİ BOYUTDAN DOLAYI BURAYA ATAMADIM
>
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
< >
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
<HEPSİ BİRBİRİNDEN BAĞIMSIZ SAÇMA SAPAN SENKRONİZE OLMAYAN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM