Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Emeğe saygısızlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAydin

Üye
FT Kullanıcı
Arkadaşlar AlcatrazRP sunucusu için bir paket satışı yaptım ilk 90 sonrasında 60 tl ödeme yaptılar insafımdan ucuza verdim akabinde paketi kendi isteklerine göre düzenlenmesi 4 hafta sürdü ve 4 hafta boyunca bunun için çalıştım sonrasında bayan bir yönetici ile küçük bir tartışmamız oldu ve direk banlayıp para iadesi istediler sonrasında paketimi kullanmaya devam ettiler drive şifrem'de değiştirilmeye çalışıldı.

Kanıtlar:

- Neden ban yediğimi bile tam anlamadım ve diğer yöneticiye ulaşmaya çalıştım :

-

- Sunucu sahibi bana whatsapp üzerinden ulaşıp paketi kullanmayacağını ve iade istediğini söyledi.

- Tartışma olduğu günün akşamı log'lar alcatrazRP'ye ayarlanmadığı için yapılan başvuru benim discord loguma düşüyor. =

- Sonrasında aynı saatlerde twitter deneniyor ve gene benim discord loga düşüyor =

- Fakat kişi kullanmadığını belirtiyor.

AlcatrazRP Yetkililerine : 4 Haftamı sizle beraber çöp ettim size verdiğim emeklere yazıklar olsun gerçekten adınıza çok üzüldüm kısa zamanda saygı duygusunu kazanmanız dileği ile :)

Hakkıma asılsız suçlamada dolandırıcılık ne demek bilmeden yazılan yorum konusu : https://www.fivemturk.net/threads/ucretli-2021-kaliteli-sunucu-icin-kaliteli-paket-yuksek-fps.23526/

DF
Şikayetiniz tam olarak nedir ? gerçekten bir çok şey yazmışsınız anlayamadım ?

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//