Öncelikle merhaba arkadaşlar. Çok uzatmicam hemen konuya geçiyorum. 4 veya 3 aydır üzerinde uraştığımız paketi alıp satan bir arkadaş var. Discord'daki ismi: イ ★ dusk#9434 . Bu forumdaki ismini bilmiyorum. bu paketi Ben ve
DehseatTR12 yapmıştık ve hala güncellemeye devam ediyoruz. Bu emek hırsızı
DehseatTR12 eski bir arkadaşı. Sırf arkadaşlar diye paketi bedava verdik ve bir sorun yaşandı aralarında ve adam paketi alıp gitti ve şuan fivem üzerinde bizim yaptığımız paketi satmaya çalışıyor. bizim 240 TL ye sattığımız paketi 150 TL ye satıyor kendisi. Paket üzerinde hiçbir emeğide yok, daha pakete start veremeyen ve data nedir onu bile bilmeyen birisidir. Bu forumdaki paketin kurucusu sadece ve sadece
Oph3Z ve
DehseatTR12'dir. Satmaya çalışan olursa lütfen bana discordan ulaşın: Oph3Z#9442 veya
Yetkililerden tek ricam lütfen bu tarz insanları bu forumda barındırmayın ve lütfen paylaşılan paketlere bir göz attın. Şimdiden bütün yetkililere teşekkür ediyorum.
Bende zamanında yanlışlar yaptım. Ama hiç bir zaman başka birinin emeğini paylaşmadım veya satmadım. Lütfen insanların emeğini bu kadar küçük düşürmeyin.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
. Bu arada arkadaş makina ve TS3 sunucusu verdim deiyor ama sunucu açmak için vermişti. Kavgadan sonra makinasını ve TS3 servrını aldı. Aşşağada bazı ssler atıcam:Yetkililerden tek ricam lütfen bu tarz insanları bu forumda barındırmayın ve lütfen paylaşılan paketlere bir göz attın. Şimdiden bütün yetkililere teşekkür ediyorum.
Bende zamanında yanlışlar yaptım. Ama hiç bir zaman başka birinin emeğini paylaşmadım veya satmadım. Lütfen insanların emeğini bu kadar küçük düşürmeyin.
Son düzenleme: