Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba m3 envanter kullanıyorum arayüzü kötü ve bazı özellikleri bozuk başka bi m3 env ile değiştirmek istiyorum yapamadım yardımcı olabilecek var mı?
merhaba m3 envanter kullanıyorum arayüzü kötü ve bazı özellikleri bozuk başka bi m3 env ile değiştirmek istiyorum yapamadım yardımcı olabilecek var mı?
sıfırdan alt yapı oluşturmanı ya da hazır altyapı olan paketleri indirip geliştirebilirsin dostum : ) örneğin: qbtoesx altyapı m3envanter altyapı disc-inventroy altyapı vs..
sıfırdan alt yapı oluşturmanı ya da hazır altyapı olan paketleri indirip geliştirebilirsin dostum : ) örneğin: qbtoesx altyapı m3envanter altyapı disc-inventroy altyapı vs..
hocam sorun sıfırdan paket oluşturmak değil mevcut m3 envanteri başka bi m3 ile değiştirmek istiyorum diğerini stoplayıp yeniyi eklediğimde çalışmıyor ve bu eski envanterde slotlara silah koyulup kullanılmıyor