Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar selam ben sunucuma ağrlıklı ve slotlu bir envanter ekledim fakat sağ da eski envanterim var onu nasıl kapatacaığımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.
1 - Hangi tuşla açıldığını bul sonra o tuşun lua kodunu bul sonra extended da o tuşu arat illaki çıkar karşına.
2 - Extended config dosyasında emin değilim ama bizim zamanımızda vardı. Config.Inventory = true olabilir onu false yap.
1 - Hangi tuşla açıldığını bul sonra o tuşun lua kodunu bul sonra extended da o tuşu arat illaki çıkar karşına.
2 - Extended config dosyasında emin değilim ama bizim zamanımızda vardı. Config.Inventory = true olabilir onu false yap.