Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar kolay gelsin,aldığım hatayı sizler ile paylaşmak yardım almak istedim resource içerisinde es_extended dosyasın da __resource.lua olmadığını söylüyor ama içerisinde __resource.lua mevcut ne yapmam gerekiyor anlamadım rica etsem yardımcı olabilir misiniz ?
Kullanmış olduğunu es_extended 1.2 sürümü fxmanifest.lua mevcut içerisinde __resource.lua'ya gerek duymaması gerek ama atmış olduğumu birde deneyip dönüş sağlarsanız daha iyi olur, olmazsa farklı yöntemlere başvuralım.
Kullanmış olduğunu es_extended 1.2 sürümü fxmanifest.lua mevcut içerisinde __resource.lua'ya gerek duymaması gerek ama atmış olduğumu birde deneyip dönüş sağlarsanız daha iyi olur, olmazsa farklı yöntemlere başvuralım.