Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi günler,sanırım fivem esx bloklamış. Sunucumu açarken kayıt ekranında kayıt olamıyoruz. Extended hatası alıyorum nasıl düzeltebiliriz? yardımcı olur musunuz
Herkese iyi günler,sanırım fivem esx bloklamış. Sunucumu açarken kayıt ekranında kayıt olamıyoruz. Extended hatası alıyorum nasıl düzeltebiliriz? yardımcı olur musunuz
Kardeşim yalnız daha önceden sorunsuz çalışıyordu ve herhangi bir değişiklik yapmadım. jsfour-register kullanıyorum.Dün bir pakete bakmak için çalıştırdığımda es_extended hatası verdi ve kayıt etmiyor.
bahsettiğim hata bu dostum yardımcı olabilirsen sevinirim.İş kurdan meslek alınca adımlara dahi hiç bir şey çıkmıyor ya da /setjob id meslek yaptığımız zaman bu hatayı da alıyoruz.Yardımcı olursan çok sevinirim.