Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru Es_extended ile ilgili sorum olacak

alpdagli93

Üye
FT Kullanıcı
arkadaşlar map i kapattıgımda bu durumla karşılaştım ve notification ayarlarını nerden yapabilirim bir türlü bu solda çıkan banka menusudur hangi kısımdadır
508

DF
Bildiğim kadarıyla o notification gtanın otomatik ayarladığı olduğu için konumunu değiştiremiyorsunuz. Ve bu banka menüsü dediğiniz şey es_extended pluginidir.

DF
Dakikasını felan ayarlıyabiliyorum fakat map haritasını kapatınca bu şekilde oluyor malesef alternatifler arıyorum ama saatleridr çözemedim, paycheck kısmından banka bildirimini kapattım ama bu seferde bildirim için alternatif aramam lazım

DF
Son düzenleme:
Dakikasını felan ayarlıyabiliyorum fakat map haritasını kapatınca bu şekilde oluyor malesef alternatifler arıyorum ama saatleridr çözemedim, paycheck kısmından banka bildirimini kapattım ama bu seferde bildirim için alternatif aramam lazım

Dediğim gibi o otomatik hizalanıyor. Düzenlenmesinin mümkün olacağını zannetmiyorum. Çok da bir problem yok aslında.

DF
pNotify ile ayrı bir bildirim yapabiliyormuşum sanırım ama şuanda mantelitesini çözmekle uğraşıyorum

DF
Gta5 orjinalindeki bildirim onu değiştiremessin normalde harita kaldırma olmadıgı için haritanın üstünde düzgün bir konumlandırma oluyor fakat daha sonrada harita kaldırma yazıldıgı için o aşşağı çekiliyor ve istenidiği gibi olmuyor bunu düzeltmek pek mümkün değil.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//