Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Script Çok basittir ve hedef kitlesi yeni başlayan kişilerdir
Ekstra olarak pvp sunucularında Ambulancejob kullanmamak için işe yarayabilir
Not: scriptin diğer versiyonlarında gene neyin ne olduğu ve nasıl eklenildiği belli olacak ve indirenin basitçe anlayabileceği şekilde sırasıyla kişi öldükten sonra itemlerini silme, item verme, log oluşturma ve client içerisindeki kodların farklı kullanım çeşitleri olucak. Buna örnek vermek gerekirse Citizen.Wait('1') yerine Citizen.Wait(tonumber('1')) gibi kullanıcaz.
(Tonumber argümanını bir sayıya dönüştürmeye çalışır. Argüman zaten bir sayı veya sayıya dönüştürülebilen bir dize ise, Tonumber bu sayıyı döndürür)
Install:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Preview:
Lütfen konuyu biraz daha dikkatli okuyun. A yı bu a dır diyip vermek yerine Bak bu A bu da A nın b si ikisini de bilinsin kişi araştırıp istediğini kullansın amacı ile bulunuyorCitizen.Wait('1') yerine Citizen.Wait(tonumber('1'))
fazladan işlem yaparak optimizasyon azaltır bu işlem xd sonuçta fazladan '1' yazısını 1 sayısına çeviriyorsun, direk 1 sayısını vermekle aynı...
Uzun zamandır tonumber olarak kullanıyorum ve herhangi bir fark olduğunu göremedim bu yüzden söylediğiniz cümleyi kanıtlar mısınızCitizen.Wait('1') yerine Citizen.Wait(tonumber('1'))
fazladan işlem yaparak optimizasyon azaltır bu işlem xd sonuçta fazladan '1' yazısını 1 sayısına çeviriyorsun, direk 1 sayısını vermekle aynı...
Uzun zamandır tonumber olarak kullanıyorum ve herhangi bir fark olduğunu göremedim bu yüzden söylediğiniz cümleyi kanıtlar mısınız
Teşekkür ederim uğraşıp bilgilendirdiğiniz içinKanıtlamama gerek yok?
İşlem sırası Citizen.Wait(1) :
1- Fonksiyonu çağır
2- Fonksiyona 1 parametresi ver
3- Fonksiyonu çalıştır
İşlem sırası Citizen.Wait(tonumber('1') ) :
1- Tonumber fonksiyonunu çağır
2- Tonumber fonksiyonuna "1" parametresi ver
3- Dönen veriyi hafızaya sakla
4- Fonksiyonu çağır
5- Fonksiyona dönen veriyi parametre olarak ver
6- Fonksiyonu çalıştır
7- Dönen veriyi hafızadan sil
7>3?
Standart bilgisayar çalışma mantığı, ne kadar işlem o kadar süre.
Bu tarz durumlarda tonumber kullanılmasının sebebi VM obfuscation methodunda, yapım gereği VM'ler int ile float ayırt edemiyor ve Citizen.Wait spesifik olarak int alıyor.
Tonumber ise herhangi bir veri tipini int'e çevirmek için mevcut. Kısaca VM'in float gördüğü şeyi int yapmak için kullanılıyor.
kafan mi iyi knk ? konu acmissin linki kaldirmissin tek olayi setentitycoords yapmak, sadece söyledim ne iciyorsun söylede yanislikla icmiyim. Bilgine laf eden kim ?Bilerek böyle şeyler yapmana gerek yok umrumda değil zaten 10 satırlık bir kod ben şuan bunu yazabilecek bilgideyim bence sen de benim ile uğraşmak yerine bu kodu yazabilirsin
kafa yapına hayran kaldım salaksşdnşlkasd canım benim eskiden yapmış olduğum bir hata olduğu bariz bir şekilde belli beynin idrak edebiliyor olması lazım ki yazman varsa haliyle okuman da olması gerekiyor ha okuduğunu anlamada problemin varsa bir şey diyemiciğim <3FivemTurk de acilan bir konunun linkini kaldirirsan konu kitlenir 24 saat icerisinde ve sende kucumusuyorsan kodlari neden kendin yapmak yerine caldin xd
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!