[! 9 0 4#0904 ün olayla bir alakası yoktur. Botları sağlamdır ve sunucumu patlatılmaktan korumuştur.]
Arkadaşlar selamlar. Beni biliyorsunuz bir projeye başladım. Racon Roleplay.
Pedler, arabalar tiktoklar mapler benim ne kadar çok şey ile uğraştığımı biliyorsunuz. Yoğunum.
Bu Projedede belirli kişileri yanıma aldım yetkili olmak istediler.
Ben Maplerlik, modlar, araçlar ve reklamlar ile ilgileniyorum, development ile ilgileniyorum ve yetkili işlerini Esoes#1010'e bırakmıştım.
benim ailemde hastalık çıktı ben bunlarla ilgilenmeye gittim. Bende Esos ten ricacı oldum ve sunucuya bakmasını istedim.
Kendisi birçok donateyi üstüne attırıp para çalmış.
Piyasada yeniyim, çok garip şeyler yaşıyorum sizlere tavsiyem benim gibi saf olmayın ve kimsenin iyiliğini düşünmeyin.
Ben ailemdeki hastalık ile ilgilenirken gelip para çalmak, üstüne discordumu patlatmaya çalışmak.
Kendisine mapten kazandığım para ile kulaklık bile aldım. Kulaklığı yoktu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kişinin developerlik ile bir alakası yoktur. Bahsettiği Araçlar GTA5 Modstan Alınan Araçlardır.
Videoda yetkilim onları benim sunucumu patlatmaya çalışırken kayıt ediyor.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dikkat EDİNİZ :Esoes#1010
Forum ismi yok.
Ekli dosyayı görüntüle 83685
Ekli dosyayı görüntüle 83686
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar selamlar. Beni biliyorsunuz bir projeye başladım. Racon Roleplay.
Pedler, arabalar tiktoklar mapler benim ne kadar çok şey ile uğraştığımı biliyorsunuz. Yoğunum.
Bu Projedede belirli kişileri yanıma aldım yetkili olmak istediler.
Ben Maplerlik, modlar, araçlar ve reklamlar ile ilgileniyorum, development ile ilgileniyorum ve yetkili işlerini Esoes#1010'e bırakmıştım.
benim ailemde hastalık çıktı ben bunlarla ilgilenmeye gittim. Bende Esos ten ricacı oldum ve sunucuya bakmasını istedim.
Kendisi birçok donateyi üstüne attırıp para çalmış.
Piyasada yeniyim, çok garip şeyler yaşıyorum sizlere tavsiyem benim gibi saf olmayın ve kimsenin iyiliğini düşünmeyin.
Ben ailemdeki hastalık ile ilgilenirken gelip para çalmak, üstüne discordumu patlatmaya çalışmak.
Kendisine mapten kazandığım para ile kulaklık bile aldım. Kulaklığı yoktu.
Kişinin developerlik ile bir alakası yoktur. Bahsettiği Araçlar GTA5 Modstan Alınan Araçlardır.
Videoda yetkilim onları benim sunucumu patlatmaya çalışırken kayıt ediyor.
Dikkat EDİNİZ :Esoes#1010
Forum ismi yok.
Ekli dosyayı görüntüle 83685
Ekli dosyayı görüntüle 83686
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Son düzenleme: