Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün sunucuma esx_carlock kurdum. Sorun şu: "L" tuşuna basınca evet kapı kilitleniyor ve animasyon oluyor fakat kapının kilitlendiğine dair hiçbir bildirim ve ses gelmiyor. Eklememin bir yolu vardır diye tahmin ediyorum. Eklemeyi öğretecek veya eklenmiş halini atabilecek birisi yardım etsin lütfen.
esx_carlock yerine locksystem kurabilirsin. Zahmet olmassa linki gönderir misin? Eğer bir hata olmadığından eminsen bir scriptle çakışıyor olabilir... Dikkatli ol.
esx_carlock yerine locksystem kurabilirsin. Zahmet olmassa linki gönderir misin? Eğer bir hata olmadığından eminsen bir scriptle çakışıyor olabilir... Dikkatli ol.