Abilerim, Kardeşlerim esx_drugs scriptini çoğunuz bilir. Ben bu script üzerinde bir kaç oynama yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim.
Değişiklikler;
Örnek Mesaj
Tarlanın yerini değiştirmek için config.lua içerisinden aşağıdaki koordinatları değiştirin
Polise mesaj gitmesini config.lua içerisinde aşağıdaki kod satırından aktif/pasif hale getirebilirsiniz
Polise ihbar gitme olasılığını config.lua içerisinden aşağıdaki kod satırından düzenleyebilirsiniz.
Kenevir tarlasının blipini aktif/pasif hale getirmek için config.lua içerisinden aşağıdaki kod satırını düzenleyebilirsiniz.
Polise giden mesajın içeriğini değiştirmek için esx_drugs>client>main.lua içerisinden 68. Satırı Düzenleyin.
Değişiklikler;
- Tarla Haritada Gizlendi
- Paketlenmiş Ot Satıldığında Polise Bildirim Gider.

Örnek Mesaj

Tarlanın yerini değiştirmek için config.lua içerisinden aşağıdaki koordinatları değiştirin
Kod:
WeedField = {coords = vector3(2037.44, 4909.71, 41.68), name = _U('blip_weedfield'), color = 0, sprite = 496, radius = 100},
Polise mesaj gitmesini config.lua içerisinde aşağıdaki kod satırından aktif/pasif hale getirebilirsiniz
Kod:
Config.CallCops = true
Polise ihbar gitme olasılığını config.lua içerisinden aşağıdaki kod satırından düzenleyebilirsiniz.
Kod:
Config.CallCopsPercent = 2
Kenevir tarlasının blipini aktif/pasif hale getirmek için config.lua içerisinden aşağıdaki kod satırını düzenleyebilirsiniz.
Kod:
Config.tarlablip = false
Polise giden mesajın içeriğini değiştirmek için esx_drugs>client>main.lua içerisinden 68. Satırı Düzenleyin.
Video
İndir
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İndir
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Scriptte Ufak Bir Sıkıntı Vardı Düzeldildi.(05.09.2019)

Son düzenleme: