Herkese Merhabalar,
Canım sıkıldığı için böyle bir şey yapayım, biraz da disc'e benzetmeye çalışayım dedim esx'i.
Forumda dolanırken böyle bir paylaşımın olduğunu gördüm, ama hiç bir şekilde stabil değil. Bunun sebebi de disc,esx e entegre edilmemiş. Esx, disc e entegre edilmiş. Ve bu esx olarak paylaşılmış. Halbuki tüm altyapılar disce göre. Biraz göz gezdirince komutlarda anlaşılabiliyor zaten.
Ben de burdan yola çıkarak bir şeyler yaptım, arkaplandaki çerçeveyi kaldırıp full blurlama gibi vs.
Renkleri de disc ağırlıklı kullandım lakin full dark tema beklemeyin. Slotlarda kullanmayı tercih ettim bunu sadece.
Envanteri de kendi çalışma mantığınızla çakışmasın ve düzeninizi bozmasın diye sadece css, html dosyaları olarak paylaşıyorum. İndireceğiniz dosyaların içeriğinde css ve html haricinde en ufak bir düzen karıştırıcı unsur bulunmamaktadır.
////// HER İHTİMALE KARŞI KENDİ DEĞİŞİKLİK YAPTIĞINIZ DOSYALARIN YEDEĞİNİ ALINIZ!!! //////
Son olarak arkaplandaki blurluğa erişebilmek için yapmanız gerekenler var.
client/main.lua içerisinde 96. satırda başlayan;
KISMINI ALTTAKİ İLE DEĞİŞTİRİNİZ.
////ARDINDAN 124 SATIRDA BAŞLAYAN////
KISIMI
OLARAK DEĞİŞTİRİNİZ.
BLURLAMA İŞLEMİ TAMAMLANMIŞ OLDU.
CSS KURULUMU İÇİN KLASÖR İÇERİSİNDEKİ CSS KISMINI esx_inventoryhud/html/css İÇERİSİNE
Uİ KURULUMU İÇİN KLASÖR İÇERİSİNDEKİ ui.html Yİ esx_inventoryhud/html İÇERİSİNE ATIP
SCRİPTİ RESTARTLAYARAK KURULUMU TAMAMLAMIŞ OLURSUNUZ.
HERKESE İYİ FORUMLAR DİLERİM, KARŞILAŞILAN SORUN OLUR İSE BANA BİLDİREBİLİRSİNİZ.
Canım sıkıldığı için böyle bir şey yapayım, biraz da disc'e benzetmeye çalışayım dedim esx'i.
Forumda dolanırken böyle bir paylaşımın olduğunu gördüm, ama hiç bir şekilde stabil değil. Bunun sebebi de disc,esx e entegre edilmemiş. Esx, disc e entegre edilmiş. Ve bu esx olarak paylaşılmış. Halbuki tüm altyapılar disce göre. Biraz göz gezdirince komutlarda anlaşılabiliyor zaten.
Ben de burdan yola çıkarak bir şeyler yaptım, arkaplandaki çerçeveyi kaldırıp full blurlama gibi vs.
Renkleri de disc ağırlıklı kullandım lakin full dark tema beklemeyin. Slotlarda kullanmayı tercih ettim bunu sadece.
Envanteri de kendi çalışma mantığınızla çakışmasın ve düzeninizi bozmasın diye sadece css, html dosyaları olarak paylaşıyorum. İndireceğiniz dosyaların içeriğinde css ve html haricinde en ufak bir düzen karıştırıcı unsur bulunmamaktadır.
////// HER İHTİMALE KARŞI KENDİ DEĞİŞİKLİK YAPTIĞINIZ DOSYALARIN YEDEĞİNİ ALINIZ!!! //////
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son olarak arkaplandaki blurluğa erişebilmek için yapmanız gerekenler var.
client/main.lua içerisinde 96. satırda başlayan;
Kod:
Citizen.CreateThread(
function()
while true do
Citizen.Wait(0)
if IsControlJustReleased(0, Config.OpenControl) and IsInputDisabled(0) then
openInventory()
Citizen.Wait(1000)
end
end
end
)
Kod:
Citizen.CreateThread(function()
while true do
Citizen.Wait(0)
if IsControlJustReleased(0, Config.OpenControl) and IsInputDisabled(0) then
TriggerScreenblurFadeIn(0)
Citizen.Wait(50)
openInventory()
end
end
end
)
////ARDINDAN 124 SATIRDA BAŞLAYAN////
Kod:
function closeInventory()
isInInventory = false
SendNUIMessage(
{
action = "hide"
}
)
SetNuiFocus(false, false)
end
Kod:
function closeInventory()
isInInventory = false
SendNUIMessage({action = "hide"})
SetNuiFocus(false, false)
TriggerScreenblurFadeOut(0)
ClearPedSecondaryTask(GetPlayerPed(-1))
end
OLARAK DEĞİŞTİRİNİZ.
BLURLAMA İŞLEMİ TAMAMLANMIŞ OLDU.
CSS KURULUMU İÇİN KLASÖR İÇERİSİNDEKİ CSS KISMINI esx_inventoryhud/html/css İÇERİSİNE
Uİ KURULUMU İÇİN KLASÖR İÇERİSİNDEKİ ui.html Yİ esx_inventoryhud/html İÇERİSİNE ATIP
SCRİPTİ RESTARTLAYARAK KURULUMU TAMAMLAMIŞ OLURSUNUZ.
HERKESE İYİ FORUMLAR DİLERİM, KARŞILAŞILAN SORUN OLUR İSE BANA BİLDİREBİLİRSİNİZ.