Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba, esx_kashacters arayüzünü kendim kodlamak istiyorum fakat visual studio ile ui.html dosyasını çalıştıramıyorum. Nasıl editleyebilirim. Herhangibir program mevcut mu
kodlara erişebiliyorum sorun yok. Ancak tasarımdaki değişiklikleri görmek için sürekli sunucuya girmek zorunda olmamak için, yaptığım değişiklikleri nasıl preview yapabilirim
önizleme hocam, hani normalde visual studio ile çalışma yaparken kod yazdıkçe html dosyasını çalıştırır ve neler değiştiğini gözlerisin. Ben karakter seçme ekranını, tarayıcıda açamıyor muyum değişklikleri görmek için
önizleme hocam, hani normalde visual studio ile çalışma yaparken kod yazdıkçe html dosyasını çalıştırır ve neler değiştiğini gözlerisin. Ben karakter seçme ekranını, tarayıcıda açamıyor muyum değişklikleri görmek için
evet bu düzeltmeyi yapınca görüntüyü sağladım teşekkür ederim. Farklı bir sorum daha olacak. disc-mdt tabletini editleyeceğim fakat html dosyalarını vs de çalıştırınca böyle bir ekran geliyor.