Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
git clone kodunu nereye yapıştıracağımı anlamadım. Bahsettiğiniz konumda sadece klosörler ve scriptler var. Bu scripti indirip tutup manuel bir şekile sürükleyip atmanın alternatifi olarak mı kullanılıyor? esx_sit scriptini zaten resource dosyasına attım ve startını verdim çünkü. Bu kodu ekstradan bir cfg veya lua vs. içine yazmam gerekiyor diye düşünmüştüm ben.
git clone kodunu nereye yapıştıracağımı anlamadım. Bahsettiğiniz konumda sadece klosörler ve scriptler var. Bu scripti indirip tutup manuel bir şekile sürükleyip atmanın alternatifi olarak mı kullanılıyor? esx_sit scriptini zaten resource dosyasına attım ve startını verdim çünkü. Bu kodu ekstradan bir cfg veya lua vs. içine yazmam gerekiyor diye düşünmüştüm ben.