Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Esx notification ı mythic notify exportlayacaksın extendedmode dada oluyor ben daha önce yapmıştım kod server tarafında bir yerdeydi ctrl + f kombinasyonuyla notification diye arattıktan sonra bir yer çıkacak orayı mythic notify exportunu yapcaksın
Esx notification ı mythic notify exportlayacaksın extendedmode dada oluyor ben daha önce yapmıştım kod server tarafında bir yerdeydi ctrl + f kombinasyonuyla notification diye arattıktan sonra bir yer çıkacak orayı mythic notify exportunu yapcaksın
tavsiye etmiyorum bazen büyük problemler çıkarabiliyor ama yinede arkadaş istiyorsa
extendedmode/clients/functions.lua içerisinde
ESX.ShowNotification = function(msg)
SetNotificationTextEntry('STRING')
AddTextComponentSubstringPlayerName(msg)
DrawNotification(false, true)
end
olan kodu
exports['mythic_notify']:SendAlert('inform', msg)
end
değiştirmen yetiyormuş
tavsiye etmiyorum bazen büyük problemler çıkarabiliyor ama yinede arkadaş istiyorsa
extendedmode/clients/functions.lua içerisinde
SetNotificationTextEntry('STRING')
AddTextComponentSubstringPlayerName(msg)
DrawNotification(false, true)
end
olan kodu
end
değiştirmen yetiyormuş
isteğe bağlı olarak inform kısmını düzenleyerek mesaj tipinide ayarlayabilirsin. örneğin
Kod:
ESX.ShowNotification = function(type, msg)
if type == nil then
else
exports['mythic_notify']:SendAlert(type, msg)
end
end
kodunu yapıştırırsan ShowNotification triggerlandığında eğer ki mesaj yerine ilk önce tipini yani 'error', 'success', 'inform' yazarsan istediğin tipte çıkar eğer boş bırakrsan inform tipinde çıkartır. Uzunluğunu yapmak istiyorsan söyle hazır kodunu direk atabilirim onda da isteğe bağlı olur yani istersen yazarsın yazmazsan 3500 gibi bir değer olur