Selamlar ; bu konuyu
D
Dex adlı kişiye karşı olan şikayetimi belirtebilmek adına oluşturuyorum. Bahsi geçen miktar tarafımca minimal miktarlar olup TR şartlarında da kimsenin hayatını iyi/kötü etkilemeyecek miktardır fakat burada önemli olan yaptığın iş ve buna karşı verdiğin özveridir. Yaptığın iş büyük/küçük olabilir ancak burada önemli olan senin buna verdiğin önem ve müşterine sağladığın güvendir.
27 Nisan 2021 tarihi akşam saatlerinde D Dex ve Raider ortaklığı ile bilinen
Ticketi açarak istek scriptlerimi ve FYAC hakkında bir kaç merak sorusu ilettim. Konu yetkilileri değerlendirmelerinden sonra bana dönüş sağlayarak FYAC+ için 200TL - development destek listem içinde 50TL toplamda 250TL olarak bir fiyat biçildi. Bende sunucu açılışının ileri tarihte olacağını fakat ödemenin bir kısmını (depozit olarak) hemen yapabileceğimi belirttim. 28 Nisan 2021 tarihinde günün ilk saatlerinde ben ödemeyi 50 TL olarak gerçekleştirdim (development destek) . Ardından Raider adlı arkadaş Discord DM üzerinden aşağıda ki SS'de anlaşılacağı üzere ileri tarihte kullanacağım FYAC+ ödemesinin tamamını yapmamı , FYAC+ aldığım için development destek listemin o denli ucuz bir rakama yapılacağını belirterek toplu parayı talep etti . İsteğini kırmayarak ücretleri ilettim .
Şikayetin nedir ? diye sorulacak olursa .
Bahsi geçen tarihten 1 hafta sonra, önce ticket sonra DM üzerinden (1'den fazla kez ve en son bugün akşam) , test makinesini aldıgımı development destek listemi yapabileceğini ilettim. Fakat bugüne kadar bu arkadaştan herhangi bir geri dönüş alamadım. Giden 250 TL 'dir umrumda değil fakat bu piyasa da barınmak ve güven sağlamak istiyorsanız temiz iş yapmalısınız. @Dex adlı kişinin @Raider adlı kişi ile yaşadığı ikili problem hiç bir müşterilerini bağlamaz , müşteriler sonuca ve aldığı hizmete bakar. Bende alamadıgı hizmetlerin parasını peşinen ödemiş birisi olarak burada tüm fivemtürk forum ailesinin gözü önünde bu kullanılamayan hizmetlerin ücretsel iadelerini istiyorum.
FYAC+ yi halen kullanabilirsin ? Neden iade istiyorsun? Diye soracaklara ithafen : yaşadığım güven kaybından ve malum oluşumun başında ki 2 ismin ters düşmesinden ötürü FYAC+ 'den verim alamayacağımı düşünüyorum.
Aşağıda ki SS'lerde kişinin fivem script ile akalalı bilgi/birikim ve deneyimine olan güvenini , kişiye yaptığım ödeme dekontlarını , Raider adlı kişinin FYAC+ ödemesinide hemen suan yapmam gerektiğini belirttiği , Dex adlı kişinin mesajlarımı umursamadığını vs. vs. görebileceksiniz.
DİPNOT: Tekrardan belirttiğim gibi 250 TL malum şahısları zengin edecek , benide fakir edecek bir miktar değil burada önemli olan piyasada güven sağlayarak iş yapabilmeniz ve bu güveni asla zedelememeniz. İkili / ortaklık tartışmalarınız asla ve asla hiç bir müşteriyi ilgilendirmez. Çoğu şeyin konuşulduğu discord ticketinin de silinmesi ayrı komik)
Değerli vaktinizi çaldığım için üzgünüm , iyi forumlar sevgili fivemtürk ailesi.. Saygılar , sevgiler..
27 Nisan 2021 tarihi akşam saatlerinde D Dex ve Raider ortaklığı ile bilinen
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
discorduna giriş sağlayarak bir kaç script yazılması ve FYAC satın alımı durumlarından ötürü ticket açtım. Ticket içerik ss'ini de iletmek isterdim fakat sunucu yetkililerinden birisi yada birileri isteyerek yada istemeyerek bu Ticketi silmiş.. Ticketi açarak istek scriptlerimi ve FYAC hakkında bir kaç merak sorusu ilettim. Konu yetkilileri değerlendirmelerinden sonra bana dönüş sağlayarak FYAC+ için 200TL - development destek listem içinde 50TL toplamda 250TL olarak bir fiyat biçildi. Bende sunucu açılışının ileri tarihte olacağını fakat ödemenin bir kısmını (depozit olarak) hemen yapabileceğimi belirttim. 28 Nisan 2021 tarihinde günün ilk saatlerinde ben ödemeyi 50 TL olarak gerçekleştirdim (development destek) . Ardından Raider adlı arkadaş Discord DM üzerinden aşağıda ki SS'de anlaşılacağı üzere ileri tarihte kullanacağım FYAC+ ödemesinin tamamını yapmamı , FYAC+ aldığım için development destek listemin o denli ucuz bir rakama yapılacağını belirterek toplu parayı talep etti . İsteğini kırmayarak ücretleri ilettim .
Şikayetin nedir ? diye sorulacak olursa .
Bahsi geçen tarihten 1 hafta sonra, önce ticket sonra DM üzerinden (1'den fazla kez ve en son bugün akşam) , test makinesini aldıgımı development destek listemi yapabileceğini ilettim. Fakat bugüne kadar bu arkadaştan herhangi bir geri dönüş alamadım. Giden 250 TL 'dir umrumda değil fakat bu piyasa da barınmak ve güven sağlamak istiyorsanız temiz iş yapmalısınız. @Dex adlı kişinin @Raider adlı kişi ile yaşadığı ikili problem hiç bir müşterilerini bağlamaz , müşteriler sonuca ve aldığı hizmete bakar. Bende alamadıgı hizmetlerin parasını peşinen ödemiş birisi olarak burada tüm fivemtürk forum ailesinin gözü önünde bu kullanılamayan hizmetlerin ücretsel iadelerini istiyorum.
FYAC+ yi halen kullanabilirsin ? Neden iade istiyorsun? Diye soracaklara ithafen : yaşadığım güven kaybından ve malum oluşumun başında ki 2 ismin ters düşmesinden ötürü FYAC+ 'den verim alamayacağımı düşünüyorum.
Aşağıda ki SS'lerde kişinin fivem script ile akalalı bilgi/birikim ve deneyimine olan güvenini , kişiye yaptığım ödeme dekontlarını , Raider adlı kişinin FYAC+ ödemesinide hemen suan yapmam gerektiğini belirttiği , Dex adlı kişinin mesajlarımı umursamadığını vs. vs. görebileceksiniz.
DİPNOT: Tekrardan belirttiğim gibi 250 TL malum şahısları zengin edecek , benide fakir edecek bir miktar değil burada önemli olan piyasada güven sağlayarak iş yapabilmeniz ve bu güveni asla zedelememeniz. İkili / ortaklık tartışmalarınız asla ve asla hiç bir müşteriyi ilgilendirmez. Çoğu şeyin konuşulduğu discord ticketinin de silinmesi ayrı komik)
Değerli vaktinizi çaldığım için üzgünüm , iyi forumlar sevgili fivemtürk ailesi.. Saygılar , sevgiler..