Merhaba arkadaşlar bir bilgisayar toplayacağım ve bu bilgisayarı sizlerlede paylaşmak istedim.
Bilgisayarımız uzun süreler sizleri götürebilecek parçalar içermektedir (Bazı şeyleri kendime göre ayarladım değiştirebilirsiniz)
Fiyatları farklı farklı sitelerden araştırarak en ucuz fiyata bulmaya çalıştım.
Fikirlerinize açığım monitör klavye mouse önerilerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.
İşlemci:
Anakart:
Ekran Kartı:
Ram:
SSD:
HDD:
Kasa:
Sıvı Soğutma:
Kasa içinde 2 adet fan ile geliyor ön panele toplam 3 tane 120mm fan konulabiliyor bende hava akışı için Arctic P12 almaya karar verdim tanesini 107 TL'ye bulabiliyorsunuz.
Fiyatı düşürmek için depolama birimlerinden kısabilirsiniz ayrıca sıvı soğutmayı aynı modelin 120mm olanını tercih edebilirsiniz 240mm tercih etme sebebim uzun ömürlü kullanacak olmam.
Kasadan bahsedecek olursak 360mm kadar radyatör desteklemekte Mid Tower olup bir tarafı mat tamperli cam kullanıyor mesh bir yapıda olması ve mıknatıslı tozlukları sayesinde kolayca temizlenebiliyor.
Arkadaşlar gecenin etkisiyle yeni aklıma geldi PSU eklemeyi unutmuşum 600 watt değerinde 80+ birde bütçenize göre bronze veya Gold sertifikası olan bir PSU sizlere yetecektir daha düşük bir PSU alırsanız sistemi sağlıklı besleyemezsiniz.
Discord: chil.ly#0003 discorrdan ulaşarak bütçenize göre bir pc tasarlayabilirim. Bugünlük benden bu kadar iyi forumlar.Bilgisayarımız uzun süreler sizleri götürebilecek parçalar içermektedir (Bazı şeyleri kendime göre ayarladım değiştirebilirsiniz)
Fiyatları farklı farklı sitelerden araştırarak en ucuz fiyata bulmaya çalıştım.
Fikirlerinize açığım monitör klavye mouse önerilerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.
İşlemci:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(1932,99 TL)Anakart:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(544,44 TL)Ekran Kartı:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(5599 TL)Ram:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(666,94 TL)SSD:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(928,05 TL)HDD:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(319,99 TL)Kasa:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(852,05 TL)Sıvı Soğutma:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(871,75 TL)Kasa içinde 2 adet fan ile geliyor ön panele toplam 3 tane 120mm fan konulabiliyor bende hava akışı için Arctic P12 almaya karar verdim tanesini 107 TL'ye bulabiliyorsunuz.
Fiyatı düşürmek için depolama birimlerinden kısabilirsiniz ayrıca sıvı soğutmayı aynı modelin 120mm olanını tercih edebilirsiniz 240mm tercih etme sebebim uzun ömürlü kullanacak olmam.
Kasadan bahsedecek olursak 360mm kadar radyatör desteklemekte Mid Tower olup bir tarafı mat tamperli cam kullanıyor mesh bir yapıda olması ve mıknatıslı tozlukları sayesinde kolayca temizlenebiliyor.
Arkadaşlar gecenin etkisiyle yeni aklıma geldi PSU eklemeyi unutmuşum 600 watt değerinde 80+ birde bütçenize göre bronze veya Gold sertifikası olan bir PSU sizlere yetecektir daha düşük bir PSU alırsanız sistemi sağlıklı besleyemezsiniz.
Son düzenleme: