Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Öncelikle gerçekten üzerinde durulursa güzel bir proje olacağını düşünüyorum Türkiye'de hiç bir örneği olmadığı için yükselmeyi daha kolaylaştıracak güzel bir fikir bulmuşsun. Vaktim kısıtlı olduğu için deneme fırsatım olmadı fakat bu atacağımı deneyebilirsin.
Merhabalar. Öncelikle gerçekten üzerinde durulursa güzel bir proje olacağını düşünüyorum Türkiye'de hiç bir örneği olmadığı için yükselmeyi daha kolaylaştıracak güzel bir fikir bulmuşsun. Vaktim kısıtlı olduğu için deneme fırsatım olmadı fakat bu atacağımı deneyebilirsin.
Yorumun için teşekkürler. Gun game sunucularinin yarısını biz Türkler dolduruyor. Fakat şimdiye kadar hiç yapılmamış. Ciddi anlamda tutabilecek bir proje olduğunu düşünüyorum