Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ben Samet , bugün sizlere yeni açılacak olan sunucumuzdan bahsetmek istiyorum. Yeni dediğime bakmayın daha önceden Sunucu tecrübelerimiz vardır. Bu konuyu açmamın sebebi şudur; Aramıza yeni Yetkili Ekip arkadaşları arıyoruz. Bunun yanında aile ve çete alımlarımızda olacaktır ama bunların alımlarını Sunucu açıldığı zaman yapmayı tercih ediyorum. Yetkili Ekip'te olmak isteyen arkadaşlar, yeni bir tecrübe kazanmak isteyen arkadaşlar bizimle iletişime geçmekten kaçınmasın herkese elimizden geldiği kadar yardımcı olmak isteriz. Sunucu alımlarımız ise bir insiyatif göstermeksizin +20 olacaktır ve 150 saat üzeri olacaktır hiç kimsenin rol kalitesini , zevkini bozmamak adına ve olgun davranışlar görmek adına böyle bir karar aldık.
- Gelen AİLE veya ÇETE'ler için klasik olarak hood ve kişi sayısına göre verilecek olan sopalar , bıçaklar olacaktır sunucuyu gunrp sunucusu yapmamak için böyle bir karar aldık.
Şuan çoğu her şeyimiz hazır fakat her şey daha net daha şeffaf sıkıntısız olduğunu tamamen bilene kadar AKTİF verilmeyecektir deneme aşamamız hala sürmekte olan sunucumuzda sizde bizimle birlikte test aşamasına katılmak ve aramıza yetkili olarak girmek isterseniz lütfen Discord adresimize gelin konuşmaktan çekinmeyin. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum ve Hayırlı Ramazanlar diliyorum
- FELİX ROLEPLAY Saygılarıyla
DİSCORD :
- Gelen AİLE veya ÇETE'ler için klasik olarak hood ve kişi sayısına göre verilecek olan sopalar , bıçaklar olacaktır sunucuyu gunrp sunucusu yapmamak için böyle bir karar aldık.
Şuan çoğu her şeyimiz hazır fakat her şey daha net daha şeffaf sıkıntısız olduğunu tamamen bilene kadar AKTİF verilmeyecektir deneme aşamamız hala sürmekte olan sunucumuzda sizde bizimle birlikte test aşamasına katılmak ve aramıza yetkili olarak girmek isterseniz lütfen Discord adresimize gelin konuşmaktan çekinmeyin. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum ve Hayırlı Ramazanlar diliyorum
- FELİX ROLEPLAY Saygılarıyla
DİSCORD :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.