Merhabalar, bu kişi hakkında böyle bir konu açacağımı hiç düşünmemiştim. Fakat gerekli kanıtlar mevcut. @ruless1 bu arkadaş B.Y. Bana Fiveguard sınırsız üyelik vereceğini belirtti. 19.11.24 tarihinde saat 22:21'de 3.500 tl para karşılığı ile bana Fiveguard anticheat lifetime üyeliği vereceğini belirtti. Gerekli dekontlarım vs. Her şeyim bellidir. Daha sonrasında ben bu işlerden pek anlamadığım için. 16.12.24 tarihinde
keremu. kullanıcısa fiveguard üzerinden users yetkisi vermek için fiveguard hesabıma giriş yaptım. Ardından benim users olduğumu ve bana sadece bir hesap üzerinden users permini
Ruless adlı şahıs tarafından verildiği anlaşıldı. Detaylı incelemelerim sonucu , bana herhangi bir key gelmediği. Fiveguard üzerinden hesabın bile bana ait olmadığı, her şeyin bir tık'a baktığı bir duruma geldim. Anlamıyor olmamız, dolandıracak veya paramızı hırsızlık ile çalınacağının anlamına gelmez.
Ruless Kendisine 24 saattir ulaşamıyorum. Benim discord üzerinden dm mesajlarıma cevap vermeyip. Leak house genel sohbetten ve diğer dm arkadaşlarıyla konuşmalarını sürdürmesi söz konusudur. Bu durumda gerekli tüm bilgiler mevcuttur. Bu konuda
Ruless adlı arkadaşın geri dönüşlerini bekliyorum. Aksi takdirde isim ve soy isimle banka hesap bilgileriyle en kısa zamanda adli birimlere dolandırılıcık ve hırsızlık adı altında suç duyurusu yapacağımdır. Tatlıya bağlanması ve paramızın geri verilmesi veya daha acı yollarla ilerlemeyi tercih edebilirsin.
Ruless
Umarım bir daha aynı durumla ne ben, ne de bir başkası karşılaşmaz.
Umarım bir daha aynı durumla ne ben, ne de bir başkası karşılaşmaz.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: