Herkese kolay gelsin. Bu rehber ile işiniz bittiğinde siz de normal gta 5 gibi temel bir yapıya sahip olacaksınız. Ardından geri kalanıyla ne yapacağınız size kalmış.
1) Öncelikle boş bir klasör oluşturup paketimize isim veriyoruz.
2)
3) İndirilen dosyayı zipten çıkartıp 'server' klasörünü 1. adımda açtığımız klasörün içerisine atıyoruz.
4)
5) 'server-data' içerisine girip 'server.cfg' adında boş bir dosya oluşturuyoruz.
6)
7) Ardından yeni boş bir dosya oluşturup adını 'start.bat' ile değiştiriyoruz. Sonra sağ tıka basıp gelen menüden 'düzenle' butonuna basarak içine giriyoruz.
8) 'server-data' klasörünün konumunu ve FxServer.exe konumunu kopyalayıp açtığımız dosyaya yapıştırıyoruz.
- Ardından FxServer.exe'den aldığımız konumun sonuna +exec server.cfg ekleyip kaydediyoruz ve kapatıyoruz.
9)
10) Son olarak HeidiSQL ve Xammp aracılığı ile veritabanı oluşturun. Ardından QB-Core vb. gerekli scriptleri ekleyerek paketinizi tamamlayabilirsiniz.
Burada yazılanlar zor bir ihtimal de olsa bir süre sonra güncelliğini yitirebilir. Bu durumda yorum yaparak beni uyarırsanız elimden geldiğince forumu güncel tutmaya özen gösteririm.
Yapamayan veya sorun yaşayan olursa bana ulaşabilir.
Discord: SeymennC
Forumumu okuyup vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Beğenip yorum yaparsanız beni mutlu edersiniz, herkese iyi forumlar.
1) Öncelikle boş bir klasör oluşturup paketimize isim veriyoruz.
2)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
kurmamız için linke tıklayıp 'Latest Recommended' butonundan indiriyoruz.3) İndirilen dosyayı zipten çıkartıp 'server' klasörünü 1. adımda açtığımız klasörün içerisine atıyoruz.
4)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
cfx-server-data'yı indirip onu da paket klasörüne atıyoruz ve adını istediğimiz gibi değiştiriyoruz.5) 'server-data' içerisine girip 'server.cfg' adında boş bir dosya oluşturuyoruz.
6)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
kodları kopyalayıp 'server-data' içerisine oluşturduğumuz 'server.cfg' dosyasını açıp içerisine kodları yapıştırıyoruz.7) Ardından yeni boş bir dosya oluşturup adını 'start.bat' ile değiştiriyoruz. Sonra sağ tıka basıp gelen menüden 'düzenle' butonuna basarak içine giriyoruz.
8) 'server-data' klasörünün konumunu ve FxServer.exe konumunu kopyalayıp açtığımız dosyaya yapıştırıyoruz.
- Ardından FxServer.exe'den aldığımız konumun sonuna +exec server.cfg ekleyip kaydediyoruz ve kapatıyoruz.
9)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ve
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
kendinize uygun olacak şekilde alın ve server.cfg içerisindeki 'set steam_webApiKey = ""' ile 'sv_licenseKey' kısımlarına yerleştirin.10) Son olarak HeidiSQL ve Xammp aracılığı ile veritabanı oluşturun. Ardından QB-Core vb. gerekli scriptleri ekleyerek paketinizi tamamlayabilirsiniz.
Burada yazılanlar zor bir ihtimal de olsa bir süre sonra güncelliğini yitirebilir. Bu durumda yorum yaparak beni uyarırsanız elimden geldiğince forumu güncel tutmaya özen gösteririm.
Yapamayan veya sorun yaşayan olursa bana ulaşabilir.
Discord: SeymennC
Forumumu okuyup vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Beğenip yorum yaparsanız beni mutlu edersiniz, herkese iyi forumlar.