Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

FiveM Development öğrenmek istiyorum.

MrBoogie

Üye
FT Kullanıcı
Merhabalar, FiveM sunucusu açmayı düşünüyorum ama sunucuyu kendim yapmak ve developmentiyle ilgilenmek istiyorum. Öğrenmeye hevesliyim, sizin de öğrendiğiniz araştırdığınız ve bu yolda bana bir şeyler kattı dediğiniz kaynaklar varsa atabilirseniz çok sevinirim. Ayrıca bütün önerilere de açığım

DF
Merhabalar, FiveM sunucusu açmayı düşünüyorum ama sunucuyu kendim yapmak ve developmentiyle ilgilenmek istiyorum. Öğrenmeye hevesliyim, sizin de öğrendiğiniz araştırdığınız ve bu yolda bana bir şeyler kattı dediğiniz kaynaklar varsa atabilirseniz çok sevinirim. Ayrıca bütün önerilere de açığım
Açık Kaynak Scriptleri Alıp Paketine Kurmaya Çalış Değiştirmeye Çalış Çıkan hataları Forumlarda Dolaş Araştır Kendin Yavas Yavas Öğrenirsin Zaten kurdukca Mantıgı Anlarsın Sonrada Gelişirsin Yavaş Yavaş

DF
Paylaşılan ücretsiz scriptleri al birleştir mantığı yavaş yavaş kavrarsın.

DF
Önce Resources Klasörüne bir şeyler sürükleyip adını MrBoogie MrBoogie yap. Daha sonra Discordda üzerine developer yaz.
Eğer Resourcesleri birleştirirsen de Half Stack Developer Yazarsın :D
Şaka maka hocam dosya alıp yapmakla developer olunmaz, biraz kaynak incelemen lazım. Luada kaynak sınırlı githubdan kod yapıları inceleyebilir bol bol da native'lere bakabilrsin. Bu arada qb değil de RDR için QbR yaparsan o bölümde sözüm ona "developer" az olduğu için kendini daha da öne çıkarırsın. Şimdiden başarılar dayıcım

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//