Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, FiveM sunucusu açmayı düşünüyorum ama sunucuyu kendim yapmak ve developmentiyle ilgilenmek istiyorum. Öğrenmeye hevesliyim, sizin de öğrendiğiniz araştırdığınız ve bu yolda bana bir şeyler kattı dediğiniz kaynaklar varsa atabilirseniz çok sevinirim. Ayrıca bütün önerilere de açığım
Merhabalar, FiveM sunucusu açmayı düşünüyorum ama sunucuyu kendim yapmak ve developmentiyle ilgilenmek istiyorum. Öğrenmeye hevesliyim, sizin de öğrendiğiniz araştırdığınız ve bu yolda bana bir şeyler kattı dediğiniz kaynaklar varsa atabilirseniz çok sevinirim. Ayrıca bütün önerilere de açığım
Açık Kaynak Scriptleri Alıp Paketine Kurmaya Çalış Değiştirmeye Çalış Çıkan hataları Forumlarda Dolaş Araştır Kendin Yavas Yavas Öğrenirsin Zaten kurdukca Mantıgı Anlarsın Sonrada Gelişirsin Yavaş Yavaş
Önce Resources Klasörüne bir şeyler sürükleyip adını MrBoogie yap. Daha sonra Discordda üzerine developer yaz.
Eğer Resourcesleri birleştirirsen de Half Stack Developer Yazarsın
Şaka maka hocam dosya alıp yapmakla developer olunmaz, biraz kaynak incelemen lazım. Luada kaynak sınırlı githubdan kod yapıları inceleyebilir bol bol da native'lere bakabilrsin. Bu arada qb değil de RDR için QbR yaparsan o bölümde sözüm ona "developer" az olduğu için kendini daha da öne çıkarırsın. Şimdiden başarılar dayıcım