merhabalar arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim bitmek bilmeyen bir drop sorunum var şu şekilde bir sistemim var
Anakart : Asrock B450M S2H
İşlemci : Ryzen 5 2600
Ekran Kartı : Zotac GTX 1060 6GB
Ram : 8 GB DDR4 2133Mhz
PSU : 600w Cooler Master 80+ eski bir güç kaynağı ama
SSD : Adata S630 128 GB
HDD : 1TB Seagate 7200RPM
Monitor : 24 İnç 60Hz 5MS (2 tane kullanıyorum ikiside aynı)
herkes ramden dolayı olduğunu söylüyor fakat arkadaşımda aynı ramde oynuyor onda bir sıkıntı olmuyor onun sisteminde Ryzen 3 1300X - GTX 1050Tİ - 8 GB Ram DDR4 2133Mhz sistem olarak benimki daha iyi olmasına rağmen o sıfır drop yiyor ben dropdan oynayamıyorum sorun sadece araç sürerken değil yürürken veya olduğum yerde başka yere bakınca Ram alıcam fakat sorun çözülmicek diye korkuyorum bir önerisi olan varmı ( SADECE FİVEMDA BÖYLE OLDUĞU İÇİN BURAYA YAZIYORUM O ARKADAŞLA CS VALORANT FALAN GİRDİĞİMİZDE BEN DDAHA YÜKSEK FPS ALIYORUM )
düzenleme : driverlar güncel - bilgisayar belki düzelir diye 2 kere sıfırlandı - la_roads kurulu olarak kullanıyorum
Anakart : Asrock B450M S2H
İşlemci : Ryzen 5 2600
Ekran Kartı : Zotac GTX 1060 6GB
Ram : 8 GB DDR4 2133Mhz
PSU : 600w Cooler Master 80+ eski bir güç kaynağı ama
SSD : Adata S630 128 GB
HDD : 1TB Seagate 7200RPM
Monitor : 24 İnç 60Hz 5MS (2 tane kullanıyorum ikiside aynı)
herkes ramden dolayı olduğunu söylüyor fakat arkadaşımda aynı ramde oynuyor onda bir sıkıntı olmuyor onun sisteminde Ryzen 3 1300X - GTX 1050Tİ - 8 GB Ram DDR4 2133Mhz sistem olarak benimki daha iyi olmasına rağmen o sıfır drop yiyor ben dropdan oynayamıyorum sorun sadece araç sürerken değil yürürken veya olduğum yerde başka yere bakınca Ram alıcam fakat sorun çözülmicek diye korkuyorum bir önerisi olan varmı ( SADECE FİVEMDA BÖYLE OLDUĞU İÇİN BURAYA YAZIYORUM O ARKADAŞLA CS VALORANT FALAN GİRDİĞİMİZDE BEN DDAHA YÜKSEK FPS ALIYORUM )
düzenleme : driverlar güncel - bilgisayar belki düzelir diye 2 kere sıfırlandı - la_roads kurulu olarak kullanıyorum
![DF](/kingtr.gif)