Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru Fivem Drop

ThieLynx

Üye
FT Kullanıcı
merhabalar arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim bitmek bilmeyen bir drop sorunum var şu şekilde bir sistemim var

Anakart : Asrock B450M S2H
İşlemci : Ryzen 5 2600
Ekran Kartı : Zotac GTX 1060 6GB
Ram : 8 GB DDR4 2133Mhz
PSU : 600w Cooler Master 80+ eski bir güç kaynağı ama
SSD : Adata S630 128 GB
HDD : 1TB Seagate 7200RPM
Monitor : 24 İnç 60Hz 5MS (2 tane kullanıyorum ikiside aynı)

herkes ramden dolayı olduğunu söylüyor fakat arkadaşımda aynı ramde oynuyor onda bir sıkıntı olmuyor onun sisteminde Ryzen 3 1300X - GTX 1050Tİ - 8 GB Ram DDR4 2133Mhz sistem olarak benimki daha iyi olmasına rağmen o sıfır drop yiyor ben dropdan oynayamıyorum sorun sadece araç sürerken değil yürürken veya olduğum yerde başka yere bakınca Ram alıcam fakat sorun çözülmicek diye korkuyorum bir önerisi olan varmı ( SADECE FİVEMDA BÖYLE OLDUĞU İÇİN BURAYA YAZIYORUM O ARKADAŞLA CS VALORANT FALAN GİRDİĞİMİZDE BEN DDAHA YÜKSEK FPS ALIYORUM )

düzenleme : driverlar güncel - bilgisayar belki düzelir diye 2 kere sıfırlandı - la_roads kurulu olarak kullanıyorum

DF
Muhtemelen RAM'den dolayı. 8 GB bu tarz oyunlar için en minimum seçim. İmkanın varsa bir tane daha 8lik alırsan çözülecektir. Üstelik 2133mhz günümüze göre bir tık az bir frekans değeri, ikisinide min. 3000mhz alırsan hem geleceğe yönelik olur, hem de daha yüksek performans alırsın. Arkadaşın neden aynı şekilde düşük fps almıyor onun cevabını bilmiyorum :)

DF
oyununuz hangi diskte?

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//