Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba fivem'de durduğum yerde veya yürürken 100-110FPS sunucuya göre 70-80 fps alıyorum fakat araba sürerken vs. çok fps drop yiyorum aşırı fazla rami yükseltmeden bu sorunu çözebilirmiyiz.
Açıkcası Ram fivem için yetersiz, ekran kartı idare eder. Fivem de sunucudan sunucuya fps değişiyor, kendinize script optimizasyonu iyi bir sunucu seçmelisiniz. Onun dşında fps arttırma ve windows hızlandırma konularıma göz ata bilirsiniz, FPS değerinizi göze görülür bir biçimde arttıracaktır.
Açıkcası Ram fivem için yetersiz, ekran kartı idare eder. Fivem de sunucudan sunucuya fps değişiyor, kendinize script optimizasyonu iyi bir sunucu seçmelisiniz. Onun dşında fps arttırma ve windows hızlandırma konularıma göz ata bilirsiniz, FPS değerinizi göze görülür bir biçimde arttıracaktır.
Düşük ram kaynaklı olduğunu zannediyorum. Ram yetersiz kalıyor. Aynısını ben de yasiyorum. Benimle aynı sisteme sahip arkadaşımla aramızdaki farklar onun 16 GB'a sahip olması ve drop yememesi.
Düşük ram kaynaklı olduğunu zannediyorum. Ram yetersiz kalıyor. Aynısını ben de yasiyorum. Benimle aynı sisteme sahip arkadaşımla aramızdaki farklar onun 16 GB'a sahip olması ve drop yememesi.