Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Server çok güzel bir şekilde kurdum ama bir yerde takıldım taksici polis ems bir kaç meslek ekledim farklı farklı ama iş merkezi nasıl eklicem veya başlangıçta oyuncuları işi nasıl seçtircem lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim bunları ekledim ama gelmedi sql ekli cmd ilede çalışıyorum ama mapta gözükmüyor yardımcı olursan çok sevinirim
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim bunları ekledim ama gelmedi sql ekli cmd ilede çalışıyorum ama mapta gözükmüyor yardımcı olursan çok sevinirim
AylakMan Öncelikle iş hanını yaptım çok teşekkür ederim,ama bende dün sağ tarafta paramın yazdığı işimiz yazdığı kısım gitmiş onu nasıl yapıcam birde iş hanında iş alıyorum mesela madencelik ama onun yerleri yok madencilik alan nasıl görev yapıcak bunları cevaplarsanız çok sevinirim..
AylakMan Öncelikle iş hanını yaptım çok teşekkür ederim,ama bende dün sağ tarafta paramın yazdığı işimiz yazdığı kısım gitmiş onu nasıl yapıcam birde iş hanında iş alıyorum mesela madencelik ama onun yerleri yok madencilik alan nasıl görev yapıcak bunları cevaplarsanız çok sevinirim..