Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru FİVEM LİSTE GÖZÜKMÜYORUZ

kemalwow

Üye
FT Kullanıcı
merhaba arkadaşlar fivem listte gözükmüyoruz svmaster1 acık port ayarlarını ayarladım güncel dosyalarını attım paketin icine yapamadım lütfen sorunu bılen varsa yardımcı olabılırmı

DF
merhaba arkadaşlar fivem listte gözükmüyoruz svmaster1 acık port ayarlarını ayarladım güncel dosyalarını attım paketin icine yapamadım lütfen sorunu bılen varsa yardımcı olabılırmı
Birden fazla etken olabilir , dosyalarının güncelliğini doğrula ( Artifacts) , makinede portların düzgün bir şekilde açık olduğunu kontrol et ve windows güvenlik duvarını komple kapat , eğer bunların hepsini yaptı isen makineyi satın aldığın yer ile iletişime geçebilirsin.

DF
Dahada önemlisi yaşamıştık key almanda gerekebilir.

DF
hardware windows givenlik duvarı kapalı degil buyuk ıhtımal ondan deniyorum diger ayarların hepsi yapılı saol

DF
port ayarlarım bu şekilde
Port Ayarları - (Sunucu osyaları)
## -----------------------------------------------------------------------##
endpoint_add_tcp "0.0.0.0:30120"
endpoint_add_udp "0.0.0.0:30120"

DF
port ayarlarım bu şekilde
Port Ayarları - (Sunucu osyaları)
## -----------------------------------------------------------------------##
endpoint_add_tcp "0.0.0.0:30120"
endpoint_add_udp "0.0.0.0:30120"
0.0.0.0 yazan yere sunucu IP adresini girmeyi dener misin

DF
hardware denedim olmuyo 1 dakıka birşey atıcam buraya

DF
v_hostname "[TR] ^1 ?FİVE? ?FİVE RolePlay? ^2 ?Since 2020? ^3 Ücretsiz çete alımlarımız açıktır ^4 ?7/24 whitelist alımları açıktır? ^5 ?Yetkili başvuruları açıktır? ^6 ❄️+60 fps❄️ ^7 ??[TR] " HOST KISMI BU SEKILDE

DF
sv_endpointprivacy true
exec permissions.cfg
sv_master1"" BU SEKILDE BURASIDA EN GÜNCEL DOSYALARI indirip attım icine paketin bu neden olablir cözemedim

DF
sv_master1"" başına # etiketi koyar mısınız?

DF
laot tamam kardeşim deniyimde onu kapanırsam fivem liste kapatır

DF
sv_master 1 Serverlist de görükmesi için zorunlu açılıcak olan bir şey onun harici script paketinde & keyinde problem olabilir hardware nin ded dediği şeyleri detaylıca kontrol ediniz. Daha önce bu sorunlarla yaşananlara aynı çözümleri söyledik yaptıklarında bir problem olmamıştı çoğu hosting vs. değiştirince hatanın çözüldüğünü dile getirdi

DF
Salazar o arkadaşın yazdıgı şeylerin hepsini biliyorum fivemde yeni deglim ben benim bildigim herşeyi yaptım benim bildigim şeylerde burda yazılanlarla aynı yardımınız ve ilginiz icin teşşekür ederim sorunum devam etmekte.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//