Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birden fazla etken olabilir , dosyalarının güncelliğini doğrula ( Artifacts) , makinede portların düzgün bir şekilde açık olduğunu kontrol et ve windows güvenlik duvarını komple kapat , eğer bunların hepsini yaptı isen makineyi satın aldığın yer ile iletişime geçebilirsin.
port ayarlarım bu şekilde
Port Ayarları - (Sunucu osyaları)
## -----------------------------------------------------------------------##
endpoint_add_tcp "0.0.0.0:30120"
endpoint_add_udp "0.0.0.0:30120"
port ayarlarım bu şekilde
Port Ayarları - (Sunucu osyaları)
## -----------------------------------------------------------------------##
endpoint_add_tcp "0.0.0.0:30120"
endpoint_add_udp "0.0.0.0:30120"
sv_endpointprivacy true
exec permissions.cfg
sv_master1"" BU SEKILDE BURASIDA EN GÜNCEL DOSYALARI indirip attım icine paketin bu neden olablir cözemedim
sv_master 1 Serverlist de görükmesi için zorunlu açılıcak olan bir şey onun harici script paketinde & keyinde problem olabilir hardware nin ded dediği şeyleri detaylıca kontrol ediniz. Daha önce bu sorunlarla yaşananlara aynı çözümleri söyledik yaptıklarında bir problem olmamıştı çoğu hosting vs. değiştirince hatanın çözüldüğünü dile getirdi
Salazar o arkadaşın yazdıgı şeylerin hepsini biliyorum fivemde yeni deglim ben benim bildigim herşeyi yaptım benim bildigim şeylerde burda yazılanlarla aynı yardımınız ve ilginiz icin teşşekür ederim sorunum devam etmekte.