- Discord
- MiddleStonks#1877
Los Santos County Şerif Departmanı (LSSD), San Andreas, Los Santos County'de faaliyet gösteren yerel ilçe kanun uygulayıcı kurumdur. Los Santos County Şerifi, Los Angeles County Şerif Departmanına dayanmaktadır. LSSD ayrıca Blaine County'de faaliyet gösterme yetkisine sahip görünüyor. Blaine County'nin farklı bir ilçe olması nedeniyle birimlerinin neden devriye gezdiği bilinmiyor. Milletvekilleri Büyük Okyanus Otoyolu, Senora Otoyolu ve Senora Yolu boyunca trafik yaptırımı yaparken bulunabilir.
LSSD, LASD'nin gerçek dünyadaki muadiline benzer bir sıra ve yapı sistemini takip eder.
Rütbe Sıralaması
Üst Düzey Yönetim
Şerif
Underheriff
Şerif Yardımcısı
Bölüm Şefi
Bölge Komutanı
---
Alt Düzey Yönetim
Kaptan
Teğmen
Çavuş
Şerif Yardımcısı (Bonus II) (Usta Saha Eğitim Görevlisi)
Şerif Yardımcısı (Bonus I) (Saha Eğitim Görevlisi / Dedektif / Velayet Kıdemli Yardımcısı)
Şerif Yardımcısı
--
Şerif İstasyonları listesi
Ana Makale: Polis Karakolları
Los Santos County Şerif Departmanı, Los Santos County ve Blaine County boyunca üç büyük Şerif İstasyonuna sahip, büyük ve organize bir yapıya sahiptir.
--
Sandy Shores Şerif İstasyonu - Alhambra Yolu ve Dağ Manzaralı Yolu.
Paleto Bay Şerif Ofisi - Paleto Bulvarı ve Büyük Okyanus Otoyolu.
Davis Şerif / Polis Karakolu - Masumiyet Bulvarı ve Roy Lowenstein Bulvarı (garip bir şekilde, burada LSPD memurları ve araçları istasyonda göründüğü için Şerif Yardımcıları veya araçlar ortaya çıkmaz.)