Merhaba Değerli okurlar bugünki konumuz yine yanlış yapılan bir legal rol ile alakalı geçenlerde paylaştığım bir yazımda nasıl departman kurmanız gerektiğini gerçek hayatta hangi departmanı örnek almalısınız, sisteminiz nasıl olmalı gibi konulardan bahsetmiştim şimdi ise düzgün pull over nasıl yapılır onu detaylı anlattığım bir video hazırladım. Fivem serverlerinde her zaman denk geldiğim şey anons ile arabaya sağ çek kontak kapat de, kişiyi veya kişileri araçtan indir üzerini ara yanlış arkadaşlar bu tamamen yanlış ve insanların rol zevkini bozuyorsunuz olması gerekenler; Önce geçerli bir nedenin olacak arabayı pull over'a almak için, ardından çakarını açacaksın ve sireni bir kere öttüreceksin amerikada bu böyledir her vatandaş bunu bilir ve arkasındaki polis aralıklarla siren öttürüyosa uyarının kendisine olduğunu bilir ve sağa çeker zaten, sonra kişiye kendinizi tanıtırsınız ve uyarıcaksanız uyarır ceza kesecekseniz ceza kesersiniz. Detaylı anlattığım videomun linkini bırakıyorum ilgilenenler bakabilir
Teşekkürler.
Ekibime Katılmak İstiyorsan Discord Sunucumun Linki:
Ekibime Katılmak İstiyorsan Discord Sunucumun Linki:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.