Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberFİVEM LSPD TELSİZ KODLARI (kesinlikle göz at)
AÇIKLAMA ; telsiz kodları hakkında zaten bir konu bulunmakta ama 2020'de açıldığı için tekrardan belirtmek istedim. Bu los santos temalı sunucular için gerçek hayat ile bağlantılı olan telsiz durum kodlarıdır. Tüm telsiz kodlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. (genellikle tüm sunucularda bu şekil kullanılır yani hard rol dönen sunucular) ayrıca aşağıda örnek olarak nasıl konuşabiliriz onun örneğinide verdim. İlginiz ve alakanız için teşekkür ediyorum. geri dönüşlerinizi iletirseniz çok sevinirim.
Genel 10 Kodları (10-Codes)
Bu telsiz kodları , polislerin iletişimde daha hızlı olmasını ve anlaşılır bir biçimde Durum bildirmesini sağlar.
11-kodları, genellikle güvenlik güçleri tarafından acil durumlar için kullanılır ve bu kodlar, hem polislere hem de diğer birimlere iletilen bilgilerin hızla anlaşılmasını sağlar.
11-44 | Ölü / Ceset bulundu
11-99 | Tehlike durumu / Yardım çağrısı
11-25 | Acil taşıma (ambulans, yardım gerekebilir)