Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru FİVEM MODLU TUNİNG PAKETİ

• Konbuyu başlatan RESTWELL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 10
  • Görüntüleme 2K
R

RESTWELL

Guest
GTA V ADD-ON Araçlarıyla beraber inen TUNİNG Paketlerini mekanikte nasıl kullanabiliriz ? mekaniğe nasıl ekliyebilirim tuning paketlerini ?

DF
Konunuz yanlış yere açıldığı için tarafımca taşınmıştır.

DF
Aracı modiye etmek için olan kısımdan bahsetmek istedim. örneğin modlu aracı atıp start verdiğiniz zaman server.cfg den bu aracın modifiye si mekaniklerde çıkmıyor ama K menu de Çıkıyor. bu olayı mekanikte neden yapamıyorum aracın modifiyesini onu sormak istedim.

DF
Mekanik bu tür şeylerde kısıtlı bir script. Ama vMenu çok detaylı ve geniş bir menü olduğu için buna imkan tanıyor.

DF
yani indirdiğim her modlu aracı mekanikte yapamıyorum doğrumu ?

DF
Peki şöyle bir şey daha sorucam modlu araçlara ön ve arka lar polis çakarı nasıl takabilirim ?

Ayrıca özel araçlara örnek vermek gerekirse cumhurbaşkanı arabasına türk bayrağı nasıl takabilirim yada herhangi bir istediğim modlu arabaya ?

DF
yani indirdiğim her modlu aracı mekanikte yapamıyorum doğrumu ?
Doğru.
Peki şöyle bir şey daha sorucam modlu araçlara ön ve arka lar polis çakarı nasıl takabilirim ?

Ayrıca özel araçlara örnek vermek gerekirse cumhurbaşkanı arabasına türk bayrağı nasıl takabilirim yada herhangi bir istediğim modlu arabaya ?
Bayrak için araç editlemeyi bilmen lazım. Yani OpenIV tarzı programları kullanabilmen lazım.

Çakar vs. için bu konuya bir göz atın.

DF
Doğru.

Bayrak için araç editlemeyi bilmen lazım. Yani OpenIV tarzı programları kullanabilmen lazım.

Çakar vs. için bu konuya bir göz atın.

OpenIV Aktif olarak kullanıyorum. Normalde de modlu harita yapıyorum ordan az çok bilgim var. ama bayrak ekleme işi nasıl oluyor onun hakkında bilgi sahibi değilim. Bunu nasıl yapabilirim çok zor bir şey olucağını sanmıyorum net te de araştırdım ama buşamadım.

DF
OpenIV Aktif olarak kullanıyorum. Normalde de modlu harita yapıyorum ordan az çok bilgim var. ama bayrak ekleme işi nasıl oluyor onun hakkında bilgi sahibi değilim. Bunu nasıl yapabilirim çok zor bir şey olucağını sanmıyorum net te de araştırdım ama buşamadım.
Photoshop programları üzerinden araca bildiğiniz bayrak ekleyeceksin. Ama önce klasörü psd yapman lazım. Psd ile işin bittikten sonra tekrar ytd’ye çevirmen lazım ki kullanasın.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//