Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ohhhh herşeyimiz aynı, şimdi şöyle akyolm383 dostumun önerisi üzerine ekran kartı sürücüsünü, chipset güncellemelerini, BIOS güncellemesini yaptım ve RAM frekanslarını yükselttim. Daha sonra işlemci uygulamasını yükleyerek oyun modunu aktif hale getirdim. Windows ayarlarından performansı düşürebilecek seçenekleri kapatıp, ekran kartının gücünü tamamen FiveM'e yönlendirdim. Bu ayarları yaptıktan sonra FPS artışı sağladım. Mutlaka sen de dene. Ayrıca, yabancı bir arkadaşımdan öğrendiğim bilgiye göre, 4060 Ti ekran kartı fiyat-performans odaklı üretildiği için frekans hızının düşük olmasından kaynaklı bir FPS düşüşü yaşanabiliyor. Kısacası çözümü ekran kartı değişmek.
[TR] :
Temel olarak, Nvidia'nın 40 serisi, tıpkı RTX 3060, RTX 2060, GTX 1060 ve GTX 960 serilerinde olduğu gibi, bileşen kalitesini büyük ölçüde ihmal ederken düşük fiyata bir grafik kartı satmak için tasarlanmıştır.
Bu seriler, 70 serisinden çok daha düşük frekanslara sahip olmalarıyla biliniyor
ve bu da performanslarını "korkunç" hale getiriyor