Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Paketi yedekleyemiyorum bir çok dosya yükleme sitesine attım fakat gb sınırı var megaya atmayı denedim aşırı yavaş önerebileceğiniz bir site var mı yedeklemek için veya megayı beklemeli miyim çünkü bir kaç gün içinde paketi vdsime atmak istiyorum
malesefki o da olmuyor paket 18gb ginede cevabın için teşekkür ederim diğer forum üyelerindende mesaj bekliyorum olmassa sadece resourcesi driveye atıp kalan dosyaları kendi pcmden atacağım
malesefki o da olmuyor paket 18gb ginede cevabın için teşekkür ederim diğer forum üyelerindende mesaj bekliyorum olmassa sadece resourcesi driveye atıp kalan dosyaları kendi pcmden atacağım