Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Cevaplandı Fivem Paket

• Konbuyu başlatan Marius
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 7
  • Görüntüleme 684

Marius

FİVEMTÜRK · CodeHub
FT Kullanıcı
Selamun aleyküm bu sorucağım soru kiminize saçma gelicek biliyorum ama sormam lazım paket satarken herhangi bir vergi olayı varmı varsada ne kadar.

DF
Bildiğim kadarıyla vergi levhası açtığın zaman ve bunu yasal bir şekilde sattığın zaman her hangi bir çalma olayında hak idda edebiliyorsun. Aksi takdirde günümüz tr piyasasında bir çok paket vergisiz satılıyor. Vergisiz bir satım yaptıgın hakkında sana dava açılır ise eğer bir miktar ceza alabilirsin diyebiliyorum. Ben bir developer değilim bildiğim, gördüğüm ve analiz ettiğim kadarıyla bir cevap verdim umarım yararı olmuştur. Ha bu arada vergi levhasını e-devletin üzerinden oluşturabilirsin.

DF
Bildiğim kadarıyla vergi levhası açtığın zaman ve bunu yasal bir şekilde sattığın zaman her hangi bir çalma olayında hak idda edebiliyorsun. Aksi takdirde günümüz tr piyasasında bir çok paket vergisiz satılıyor. Vergisiz bir satım yaptıgın hakkında sana dava açılır ise eğer bir miktar ceza alabilirsin diyebiliyorum. Ben bir developer değilim bildiğim, gördüğüm ve analiz ettiğim kadarıyla bir cevap verdim umarım yararı olmuştur. Ha bu arada vergi levhasını e-devletin üzerinden oluşturabilirsin.
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. En iyisi vergi levhası oluşturmak sanırsam.

DF
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. En iyisi vergi levhası oluşturmak sanırsam.
Eğer gerçekten emek bir paket oluşturacaksan kesinlikle tavsiye ederim ama dediğim gibi yine de bu tür konuları yasal yapmak her zaman özgüven sağlar.

DF
vergi levhası oluşturursan ki doğru olan budur
1056 tl aylık bagkur
muhasebeye 300 ila 1000 arası aylık ücret yasadıgın yere göre değişir
+ fatura keseceğin için yazılım %18 kdv
+ olaarak 3 ayda bir stopaj (kendi ev adresi girersen ödemezsin ev adresi seninse)
+olarak geçici vegi
3 ayda bir50 kusur lira damga vergisi

1 paetin fiyatı 5-6 bin lira olması lazımki kar edesin
ben pakete fatura kesen görmedim olanlar vardır tabi ama haalihazırda işletmesi olanlar zaten baska işle ugraastıgı için ve de yazılımda vegi levhasına ekli olması gerekli o zaman sorun yasamadan satabilirsin

bu giderleri karşılayacaksan vergi mükellefi olacaksan göz önünde bulundur

Yalnız şöyle bişey var Paketlerin içerikleri çoğu leak ve bunlardan dolayı alıcı senle sorun yasarsa bana lisanslı scirplteri sattı diyebilir baskası tarafındann lisanslı ise işin içine yaazılım sahteciliği girebilir turizm ve kültür bakanlığı tepene çökebilir

DF
Konu tarafımca doğru kategoriye alınmıştır.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//