Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, ben bir Addon araç modunu yükledim siren scriptim var ama eklediğim araçta çalışmıyor e ye basınca sesli bir şekilde çalıyor siren ben lux_vehcontrol scriptini kullanıyorum nasıl bir işlem yaparsam eklediğim araç modundada kullanabilirim
yüklediğin araçta xml die bir dosya vardır bunu ELS adlı bir script yükliceksin ve ELS dosyasını resources'e at sonra içine gir içinde vcf adlı bir klasör bulunur . Bu klasöre yüklediğin araçtan çıkan xml dosyasını atıcaksın ve bir tık geri çık , oralarda vcf.default.lua tarzı bir dosya bulunur içine girip az önce attığın xml dosyasının ismini oraya gir ve kaydedip ELS dosyasını server.cfg den startını ver