Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fivem ServerList Hakkında Bir Problem [ Bilgisi Olanlar Lütfen Bilgi Versin ]
Benim sunucum serverlistesinde bazen çıkıyor, bazen çıkmıyor bir anlam vermeye çalışıyorum veremiyorum.
Ayrıca şu server listede üst taraflara doğru çıkmanın mantığı nedir ?
(buradan güncelleyebilirsin)
Ek olarak eğer "server.cfg" içinde "sv_master" gibi bi kod varsa onu oradan kaldırabilirsin veya "#" başına bunu koyarak devre dışı bırakabilirsin.
Server list'in en üst taraflarına çıkmak için key satın almak gerekiyor. oyuncuadam
Eğer dediklerimi yaptıysanız ve hala bir çözüm yoluna ulaşamadıysanız kullanmış olduğunuz hosting firmasıyla iletişime geçip ip'nizin yurtdışına kapalı olup olmadığını öğrenmeniz gerekiyor veya kullanmış olduğunuz ip'niz fivem tarafından engellenmiş olabilir.
Ben teşekkür ederim, sorununuz çözüldüğü zaman bu konu altında nasıl çözüldüğüne dair bir bilgi verirseniz çok iyi olur bu sorunu yaşayan arkadaşlar için. oyuncuadam
Ben teşekkür ederim, sorununuz çözüldüğü zaman bu konu altında nasıl çözüldüğüne dair bir bilgi verirseniz çok iyi olur bu sorunu yaşayan arkadaşlar için. oyuncuadam
Size özel bir şey değil, bazen hosting firmaları fivem tarafından ip'leri banlanmış sunucuları verebiliyorlar.
Sizin sunucunuz banlanmış mı banlanmamış mı nasıl öğrenirsiniz orasını bilmiyorum maalesef. oyuncuadam
Size özel bir şey değil, bazen hosting firmaları fivem tarafından ip'leri banlanmış sunucuları verebiliyorlar.
Sizin sunucunuz banlanmış mı banlanmamış mı nasıl öğrenirsiniz orasını bilmiyorum maalesef. oyuncuadam