Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum sadece adminler için chat açmak var mı bilmiyorum ama oyundaki chati kapatıp sadece komutların çalışmasını istiyorsan (örnek vermek gerekirse chate normal bir şey yazarlarsa gözükmez fakat /dans falan yazarsa istediği komut çalışır yani sadece scriptlerin fonksiyonları çalışır chatte) bunun için [system] / chat / cl_chat.lua ya girip
bu kodu
local chatHidden = true
Valla /restart chat yazıyorum birkaç dakika kapalı oluyor bişe yazdığında gözükmüyor 1-2 dk sonra gözükmeye başlıyor. Suncuuya restart attığında da direk gözüküyor
Adminler için chat oluşturmak için farklı olaylar var biraz uzun ama sana direk net çözümü yazıyorum. Bu sadece chat üzerinde konuşmaları kapatır ve chat commandlar çalışır. Bu şekilde yaparsan istediğin şey büyük ihtimal ile olacak. İyi forumlar dostum DOSYA YOLU--- RESOURCES [system] chat / sv_chat.lua dosyası. Eğer bu yolu bulamazsan paket içerisinde chat olarak dosya araması yap ve sv_chat.lua dosyasını bul.
Adminler için chat oluşturmak için farklı olaylar var biraz uzun ama sana direk net çözümü yazıyorum. Bu sadece chat üzerinde konuşmaları kapatır ve chat commandlar çalışır. Bu şekilde yaparsan istediğin şey büyük ihtimal ile olacak. İyi forumlar dostum DOSYA YOLU--- RESOURCES [system] chat / sv_chat.lua dosyası. Eğer bu yolu bulamazsan paket içerisinde chat olarak dosya araması yap ve sv_chat.lua dosyasını bul. Ekli dosyayı görüntüle 2617