Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Fivem Türkiye nin geldiği son nokta

Baskan

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba Arkadaşlar iyi akşamlar kendi bulunduğumuz topluluğumuzda adil şekilde davranmaya çalıştığımız ve t.c.k ya göre kişisel verilerin paylaşımı ile ilgili kaldırmış olduğum yasal olmayan bir mesaj fotoğrafdan dolayı birazdan ekran görüntülerinde arkadaşın tutumunu görüceksiniz [ iki tarafıda tam tanımıyorum sadece ara bulucu olup olayı sonlandırmak istemiştim ama insanlara yaranılamıyor ] fivem piyasası buralara geldiğine şaşırdım doğrusu Adalet Tek Taraflı Olursa İşleyiş Olmaz. Kendi istediği olmadığı için Ailevi Değerleri geçtim Dini Değerleri de hedef alan insanları herkesin görmesini isterim iş yaptığınız tanıdığınız insanları iyi gözlemleyin demek isterim. bu tarz insanlara itibar edilmemesi gerekiyor bence.
Herkese İyi Forumlar

ss3.PNG

DF

Ekli dosyalar

• ss1.PNG
    ss1.PNG
    74.2 KB · Görüntüleme: 30
  • ss2.PNG
    ss2.PNG
    95.4 KB · Görüntüleme: 30
  • ss7.PNG
    ss7.PNG
    68.6 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
evet isnat edilen yazılar bana aittir çünkü kendisi dc üzerinde fivem türkiye isimli bir dc kanalının sahibi ve dolandırıcılar ile ortaklaşa çalışıyor ortak olarak insanları dolandırıyorlar bugün kendisinin iki yüzlü bir adam olduğunu görünce yazdım yazdıklarımdam kime ne kimi ilgilendirir :) FİVEM TÜRKİYE İSİMLİ DİSCORD KANALININ SAHİBİ OLAN BAŞKAN GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE BENİ DOLANDIRANLAR İLE İŞ BİRLİĞİ İÇİNDEDİR....

DF
Böyle İsim karalama Forumlarını cidden kınıyorum :ninja:

Dostum adamları Dolandıran adamları savunuyorsun Cidden anlamıyorum sizin gibi insanları. Burda olan kişinin parasına oluyor para kolay kazanılmıyor.

DF
2 yıl m9 aydır forumdasın korkak paylaşım yapıyorsun :) forumda birisine laf atacaksan etiketlemen gerekiyor böyle kıvraklık yap*ma başkan BAK BURDAN SONRA BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM ( SEN BURAK ARDA GİBİ VELETLERLE FİVEM TÜRKİYE ADI ALTINDA İNSANLARI DOLANDIRMAYA VE DOLANDIRICILARA YALAKALIK YAPMAYA DEVAM ET KARDEŞ 200 TL 400 TL GİBİ PARALARA İHTİYACIN VARSA SÖYLE BEN SANA EURO OLARAK ATAYIM GİT KENDİNE SİGARA FALAN ALIRSIN NE BİLİM CİPS ALIRSIN KOLA ALIRSIN PC BAŞINDA YERSİN )

DF
2 yıl m9 aydır forumdasın korkak paylaşım yapıyorsun :) forumda birisine laf atacaksan etiketlemen gerekiyor böyle kıvraklık yap*ma başkan BAK BURDAN SONRA BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM ( SEN BURAK ARDA GİBİ VELETLERLE FİVEM TÜRKİYE ADI ALTINDA İNSANLARI DOLANDIRMAYA VE DOLANDIRICILARA YALAKALIK YAPMAYA DEVAM ET KARDEŞ 200 TL 400 TL GİBİ PARALARA İHTİYACIN VARSA SÖYLE BEN SANA EURO OLARAK ATAYIM GİT KENDİNE SİGARA FALAN ALIRSIN NE BİLİM CİPS ALIRSIN KOLA ALIRSIN PC BAŞINDA YERSİN )
Mustireis59

DF
BU ARKADAŞA DAHA FAZLA BENİM ÜZERİMDEN PRİM YOK
ortaya büyük iddayı koydum para aldığımı vs idda ediyorsun kendine güveniyorsan kanıtlı şekilde kanıtla bende olmadığını kanıtlıcam varsa sanalı bırakıyorum yoksa o discordu silip kaybolup gidiceksin silineceksin bu camiadan.

DF
Öyle bir şey yapmıyorum bu arada ama yinede sen bilirsin sunucunun belli başlı kuralları vardır üzgünüm ama orası DARK dediğimiz sunuculardan değil eğer dede çok sinirlendiyse atsın DARK sunuculara dediği gibi Euro varsın sorununu çözdürsün en son yasal işlem açıyorum falan yazmıştı ama maalesef yine iş sanal mafyalığa döndü

Ailevi/Dini değerlere sövüp kendini haklı çıkarmak için BÜYÜK HARFLERLE YAZMAN BİR İŞE YARAMAZ. Ben sana euro olarak atayım git kendine sigara al diyorsun. ( Bulgaristan'da asgari ücret, 2025'in ikinci çeyreğinde 477,04 EUR/aydan 550,67 EUR/ay'a yükseldi.) 550 Euro ya kazanıyorsun ya kazanmıyorsun euro olarak bir şeyler atayım diyorsun madem çok euro kazanıyorsun tut bir avukat buldur Arda'yı ama yok. Sen panelden bakıp babanın adı Ali Üstünel mi sorusunu sorunca anlamam lazımdı hiç muhattap olmamak gerekiyor seninle. Cesaretini toplayıp benimle seste konuşamayan veyahut konuşmak istemeyen bir adam yazıya gelince nasılda çatır çatır yazıyor dimi. Millete sallamayı bırak artık. 300-400 EURO DEĞİL TÜRK LİRASI İÇİN ( Sözde making money ) kendinide sana yardımcı olmak isteyen herkesi de bu tarz forum ve platformlarda rezil ettin YAPMA. BIRAK ARTIK. GİT TORUN SEN.
beyinsiz bana parayı sen atmıştın dimi iban ile :) ve unuttuğun birşey var ben kendi işimi yapıyorum senin gibi makina alacak parası olmayıp dolandırıcılığa çıkan sensin :) ben değilim
1740516520245.png

BAŞKAN VE DOLANDIRICI EKİBİ VE BENİM DELİLLERİMİ SİDİĞİNİN İSPATI

DF
BU ARKADAŞA DAHA FAZLA BENİM ÜZERİMDEN PRİM YOK
ortaya büyük iddayı koydum para aldığımı vs idda ediyorsun kendine güveniyorsan kanıtlı şekilde kanıtla bende olmadığını kanıtlıcam varsa sanalı bırakıyorum yoksa o discordu silip kaybolup gidiceksin silineceksin bu camiadan.
sen kimsinde senden prim alacak

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//