paketim oldqb, kaju paketi
multikarakter ekranı değişilecek. qb-multicharacter mevcut, script değişmeden farklı versiyonunu kurabilirsiniz. (qb-clothing de mevcut)
multikarakterden sonra gelen harita kısmı var spawn noktası seçmek için o tamamen kaldırılcak sadece konum olcak ona basılıp doğulacak
fitness scripti kurulacak. (skill mevcut sadece fitness kurulcak)
yani toplam 4 adet iş mevcut.
fiyat tekliflerini bekliyorum. güvenlik amacı ile ekran açıp çalışılacaktır. çok uzun sürecek işlemler değil, hazır scripti alıp koyup exportları fixleyip anahtar teslim verebilirsiniz özel birşey istemiyoruz.
Önce iş, sonra ödeme olacaktır. eğer başarılı bir arkadaş ise düzenli olarak yapamadıklarımızı ücreti ile yaptıracağız. İlk işten sonraki işlerde önce ödeme verebiliriz, güvenmemiz yeterli olur.
EMİR#0003
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bu script kurulcak sorunsuz şekildemultikarakter ekranı değişilecek. qb-multicharacter mevcut, script değişmeden farklı versiyonunu kurabilirsiniz. (qb-clothing de mevcut)
multikarakterden sonra gelen harita kısmı var spawn noktası seçmek için o tamamen kaldırılcak sadece konum olcak ona basılıp doğulacak
fitness scripti kurulacak. (skill mevcut sadece fitness kurulcak)
yani toplam 4 adet iş mevcut.
fiyat tekliflerini bekliyorum. güvenlik amacı ile ekran açıp çalışılacaktır. çok uzun sürecek işlemler değil, hazır scripti alıp koyup exportları fixleyip anahtar teslim verebilirsiniz özel birşey istemiyoruz.
Önce iş, sonra ödeme olacaktır. eğer başarılı bir arkadaş ise düzenli olarak yapamadıklarımızı ücreti ile yaptıracağız. İlk işten sonraki işlerde önce ödeme verebiliriz, güvenmemiz yeterli olur.
EMİR#0003
Son düzenleme: